Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, hogy mielőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy mielőtt végre elvesztettem volna a szüzességem, behatolás előtt elélveztem? 18F

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Mérsékelten.
2022. júl. 17. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Brutálisan 🙈🙉🙊
2022. júl. 17. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Így én is jártam, de nálam nem a legelsőnél történt ez. Ahogyan hozzáért, egyből elsült.

Ezt mindenkinek ki kell tapasztalnia magáról, ha valaki ennyire könnyen sül el, akkor pl. lehet egyet előtte masztizni még otthon, vagy akár már vele is, és utána a második menet már biztosan jobban sikerül.

2022. júl. 17. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha a barátnöddel történt akkor biztosan lesz még alkalmad jobb eredményt is felmutatni, ha rosszlánynál akkor meg majd bepotolod egy következö alkalommal.
2022. júl. 17. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Kicsit sem. Akkor élvezel amikor élvezel. A nőknek sem mondják meg mikor élvezhetnek.
2022. júl. 17. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Az igazi gáz, hogy nem folytattátok és nem volt második menet! Hiszen, akkor sokkal jobban bírtad volna és a csaj is megkapta volna a közösülés okozta élvezetet. De legalább kézzel és/vagy orálisan kielégítetted a lányt? ha nem, az szintén ciki!
2022. júl. 17. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2022. júl. 17. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Korai magömlés ennyi. Vagy kivered dugás előtt, vagy csináltok egy oda-vissza előjátékot amiben jó esetben te is és a csaj is elmegy és utána dugtok. Plusz megtanulod használni a tested és visszatartani majd. Nem egyszerű és nem fog menni egyik pillanatról a másikra, viszont jó móka.
2022. júl. 17. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!