Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet a feleségemnek egy ideje hatalmas szexuális étvágya??
A feleségemmel már több mint 20 éve vagyunk együtt az első pár évben szerintem teljesen átlag volt a sexuális életünk heti 5-6 együttlét majd a gyerekek születése után törés volt 5-6 év után tudtunk átlépni a válságon szinte 0 szexuális élet után
Azóta semmi gond nem volt hosszú évekig de egy pár hónapja annyira megváltozott hogy rá sem ismerek egy viszonylag szégyenlős visszahúzódóbb új dolgoktól idegenkedő stb stb nő aki most napi 2 sex akármikor akárhol mint egy 18 éves semmit nem szégyel ami lehetséges azt akarja a sex ben szinte csak kapkodom a fejem olyan helyeken és úgy akar mindent
Főleg nőktől kérdezném hogy mitől lehet ez hormonok a korral jár? kapuzárási pánik? nőknél van?? vagy mitől lehet szerintetek? Persze ezt szeretné az ember de akkor huszon éven keresztül mi volt?
Én F 45 a feleségem 43 most
1es Ennek rögtön utána néztem és nem találtam semmit egy munkahelyen vagyunk nagyon nincs is alkalom hogy 3 ik legyen a dologban
Hát én örülök neki 2 es és fel is kell a glottost kötni mert nem egyszerű heti 2-4 alkalom után napi 2 szer odatenni magad 45 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!