Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Öngyilkosság kerülget, életem...

Öngyilkosság kerülget, életem romokban,1 hete törtem össze a kocsimat. Hatalmas deviza adósságaim vannak (kb 4 millió forint) esélyem sincs kifizetni, a "barátok" ilyenkor sehol, csak a feleségem miatt vagyok még életben. Hol tudnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Balesetem után kirúgtak a melóhelyemen, nem voltam részeg, de 9 órával előtte pálinkáztam és kimutatta a szonda. A büntetést még meg se kaptam. Keresetem 20000ft jelenleg havi törlesztő részletem 150000. Nem felelőtlenül vettem fel a kölcsönöket, jómóduak voltunk, de édesanyámat infarktusa után kómában ápoltam 1 évig, minden pénzemet, és energiámat felemésztette (mégis meghalt).

2014. márc. 6. 23:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon sajnálatos ami veled történt, de ezer hasonló történet van arról, hogy ki miért vett fel rengeteg kölcsönt. A bankokat nem érdekli a háttér. Ők adtak, és most vissza várják. Ha nem akarod, hogy a 4 milliós adósságod 6 milliós legyen, akkor kezd el minden hónapban becsületesen fizetni vissza. Ha jelenleg nincs munkád, kérj részletfizetési lehetőséget. Közben keress bármilyen állást.
2014. márc. 7. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
És próbálj meg kevesebbet inni
2014. márc. 7. 00:27
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Azt felejtsd el,hogy magaddal vagy magadban kárt teszel !

Ne csinálj nagyobb kárt mint ami eddig keletkezett.

4 000 000 ft. tartozás nem a világ vége. Sok olyan ismerősöm van aki ennek az összegnek a sokszorosával tartozik és röhögne rajtad ha azt mondanád,hogy a 4 000 000 ft miatt magadban kárt szándékozol tenni. Ne csináld ezt ! Ezt az opciót verd ki a fejedből ! Mert ez nem játszhat a megoldások közt mint opció.

Egyébként meg, le tudnád írni,hogy pontosan miben és milyen segítséget szeretnél kérni,kapni?

2014. márc. 7. 00:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért sok ember örülne, ha csak 4 millió lenne az adóssága, emiatt nem érdemes meghalnod.

Sajnos hitelfelvételkor gondolni kell arra is, hogy esetleg baj történhet, de persze utólag mindig okosabb az ember.

Az engem is érdekelne, hogy milyen segítséget szeretnél? A bank nem fogja elengedni a hitelt, más nem fizeti ki helyetted, a részletfizetésen kívül sok lehetőséged nincs.

2014. márc. 7. 02:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Menj be a bankba minél előbb és próbálj egyezkedni velük. Ha passzívan kivársz, akkor végrehajtóhoz kerül és nagyon meg fog duzzadni az adósság.

Külföldi munkában nem gondolkodtál? Segédmunka, bármi, átmenetileg pár hónapig, egy-két évig, amíg rendezitek soraitokat.

Feleséged mit dolgozik?

2014. márc. 7. 06:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem először fel kell mérned, hogy hol tartasz: milyen vagyonod van, mekkora tőketartozásod és mire.

Ha ez megvan, akkor egy terv kell arra, hogy az adósságod milyen módon fizeted vissza és miképp tudsz talpra állni, a két legfontosabb dolog:

1 - Szerezz új állást (akár hasonlót mint a korábbi - ha az valóban jól fizető volt),

2 - Nullázd le az adósságod. Adjátok el az ingatlant és költözzetek olcsóbb helyre. Most a törlesztőd 150 ezer, helyette 50 ezerért bérelhettek ingatlant (ingatlant eladni, hitelt visszafizetni, új ingatlant bérelni).

Lelki támogatást kaphatsz a feleségedtől.

2014. márc. 7. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

Csak tisztáznám gyosan, 9 óra alatt nem megy ki egy pálinkázás hatása. Részeg voltál a baleset okozásakor, így viseld a következményeit.

4 millió Ft tényleg nem tűnik olyan soknak. A legtöbb fiatal 8-10 millió Ft-os tőketartozású hitellel indít a 20-as éveiben (lakásvásárlás, minimum önerővel). Neked feleennyit kell csak kifizetned.

Nyilván nem a havi 20 ezer segélyből, hanem keress egy normális munkát. Ha a feleséged dolgozik, te is keresel valamennyit, akkor az a havi 150 nem szabad, hogy teljesíthetetlen legyen.

2014. márc. 7. 09:20
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

A máj 10 testtömeg-kilogrammonként 1 gramm alkoholt bont le 1 óra alatt, normál testalkatú férfiembernél.

kb. minimum 700-720 grammnyi alkoholt fogyasztottál? Az olyan másfél-két liter jóféle kerítésszaggató házi szilva...

De ha már a szonda bejelzett, miért nem mondtál ellent? A légalkoholmérő nem hiteles, ilyenkor felküldenek vérvételre a kórházba, azzal is nyersz időt.

Sajnálom a szitut, de ezt te rontottad el, több ponton is.

2014. márc. 7. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Most látom, hogy elkúrtam a matekot :D

De akkor se baszcsizzál be munka előtt

2014. márc. 7. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:

bakker én is meg akartam ölni magam, pedig gazdag vagyok. velem olyan történt, hogy betelefonáltam a 107-re, hogy lopják a benzint a rendőrautóból. bíróság lett belőle és 5 alakalommal vittek az elmeszakorvoshoz, majd zárt osztályra akartak berakni, körözés, házkutatás és 5 év múlva, most nemrég lett meg az ítélet - próbára bocsátás, ami nem is büntetés.

rabolj ki egy bankot, hátha sikerül

2014. márc. 7. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!