Öngyilkosság kerülget, életem romokban,1 hete törtem össze a kocsimat. Hatalmas deviza adósságaim vannak (kb 4 millió forint) esélyem sincs kifizetni, a "barátok" ilyenkor sehol, csak a feleségem miatt vagyok még életben. Hol tudnék segítséget kérni?
Figyelt kérdés
Balesetem után kirúgtak a melóhelyemen, nem voltam részeg, de 9 órával előtte pálinkáztam és kimutatta a szonda. A büntetést még meg se kaptam. Keresetem 20000ft jelenleg havi törlesztő részletem 150000. Nem felelőtlenül vettem fel a kölcsönöket, jómóduak voltunk, de édesanyámat infarktusa után kómában ápoltam 1 évig, minden pénzemet, és energiámat felemésztette (mégis meghalt).2014. márc. 6. 23:33
11/11 anonim válasza:
4 millióra 150 eFt kicsit soknak tűnik.
Ha a bank észreveszi, hogy meg vagy szorulva hajlamos "kockázati felárral" magasabb kamatot számítani. Ez persze jogilag nem nevezhető uzsorázásnak, mert mindegyik bank ezt csinálja, ezért nincs kirívóan magas kamat.
Próbáld meg kiváltani a kölcsönt alacsonyabb kamatozásúval. Bocs alacsonyabb THM-re gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!