Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, milyen az intimszőrzetetek? Mennyi idősek vagytok? A nőkön milyet preferáltok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 14:27
21/30 anonim válasza:
farok, zacsi borotvált, felette rövidre vágott.
Nőknél a teljesen csupasz jön be.
55F
22/30 anonim válasza:
Csupasz.
46.
Mindegy,de manapság a szőröst preferálom a nőkön.
23/30 anonim válasza:
Borotválom és a nőkön is azt szeretem!
24/30 anonim válasza:
Full borotvált vagyok, szőrtelenítek mindent tetőtől talpig, karom és lábam is. Nőkön is a teljes csupaszság a kedvencem.
38F
25/30 anonim válasza:
Én intim kozmetikussal full csupaszra gyantáztatok elől-hátul. Nőkon is a full csupaszt szeretem.
43F
26/30 anonim válasza:
A zacsi borotvált, körülötte is szépen ápolom. Régebben a csupasz punciért voltam oda meg vissza, de mostanában egyre jobban izgat, ha van egy kis szőr. :)
27/30 anonim válasza:
Full borotvált enyém és párom is
28N & 32F
28/30 anonim válasza:
Csupasz. Lányokon is a csupasz, esetleg pici szőr jön be.
35F
29/30 anonim válasza:
Én 22F és borotvált, a nőé legyen csupasz
30/30 anonim válasza:
Csupasz vagyok.
A nő is legyen csupasz vagy pici fazon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!