Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, milyen az intimszőrzetetek? Mennyi idősek vagytok? A nőkön milyet preferáltok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 14:27
2/30 anonim válasza:
Csupasz sgglyktl a felső rész tövéig!
40 felett
4/30 anonim válasza:
Borotvált+karbantartott intim környék. Minden más szőrös.
Lányokon a csupasz vagy a fazon amit preferálok. Pláne, ha én készíthetem ;)
50Ffi
7/30 anonim válasza:
Természetes.
A nőkön mindenhogy szeretem.
F 50
8/30 anonim válasza:
Én full csupasz vagyok. A nő vagy csupasz legyen vagy csak a punci felett legyen szőr. F/28
9/30 anonim válasza:
Hajvágóval leszedem a nagyját, 3 milissel. A csaj meg mindegy, mindegyik stílus tetszik ;)
10/30 anonim válasza:
Természetes és a természeteset.
42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!