Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, milyen az intimszőrzetetek? Mennyi idősek vagytok? A nőkön milyet preferáltok?
Borotvált F28
Nőkön egy értelmű számomra borotvált
természetesre van hagyva, és a természetesre hagyottat preferálom
31F (és nem hippi)
"De a bozontos punciért jobban odáig vagyok, tudom hogy perverz vagyok de az még nyalni is sokkal jobb a szőröst."
perverz lennél, mert olyan formában jön be a felnőtt női punci, amilyennek a természet megalkotta?
Fazonra van igazítva, nőkön nem szeretem a csupaszt. Természetes bikinivonal szőrtelenítve az tökéletes. Ha nagyon nagy az erdő akkor mag fazon...
Legyen valami.
Olyan természetellenes érzésem van ha csupasz.
29 vagyok, most teljesen természetes, de voltam már gynatázott és valószínűleg leszek is.
Nőkön a természetes jön be.
Amikortól ez már érdekes lett, kb: 14 éves koromtól borotválom és a felette lévő részt mellkasig rövidre trimmelem, a mellkasi részt kicsit hosszabbra hagyom.
Nőkön a teljesen csupasz jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!