Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan nyírjam le az intimszőrzetem?
Figyelt kérdés
Még soha nem nyírtam le, de most leszeretném.2020. máj. 16. 13:51
2/10 anonim válasza:
#1:
szerintem a kérdező egy srác, de ha neked ez kell akkor meg kategóriát tévesztettél :D
fazonra akarod nyírni, vagy csupaszra?
és férfi vagy és segítség kell, vagy nő és nem tudod milyen legyen?
3/10 anonim válasza:
Ha nagyon hosszú, fogod az ollót és rövidre nyírod. Ezután fogod a borotvát és addig húzogatod, ameddig nem elégedsz meg a kívánt eredménnyel.
Vagy fogsz egy hajnyíro gépet és azzal.
4/10 anonim válasza:
Trimmelheted vagy borotválhatod. Gondolom a borotválkozást nem kell bemutatni hogy kell, a hajvágó gépet pedig szerintem szintén ismerheted a fodrászodtól hogy kell használni. Egyébként a neten is rengeteg videó van fent erről.
7/10 anonim válasza:
Bízd a párodra! Az ő ízlésének megfelelően! Akár ő is csinálhatja, úgy még izgalmasabb!
8/10 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok és segítség kellene.
2020. máj. 16. 14:43
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Homokos vagy hogy a férfiakat kérdezed ???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!