Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek erre a pasik? Türelmetlenek? Nem érdekli őket a nő élvezete? Vagy túlságosan földhöz ragadt a kérésem a mai világban? Inkább egy nővel kéne megpróbálnom?
Nincs rá magyarázatom, de egyszerűen odáig vagyok azért, ha ujjal izgatnak. Jó hosszan. De az elmúlt sok év alatt, mióta nemi életet élek, azóta csak egy-két pasi volt hajlandó arra, hogy pár percig csinálja.
Imádom ahogy az ujjaikkal bebarangolják a puncimat, simogatják kívül és belül. Egyszerűen megveszek tőle…
15:57 minden partnerem pontosan tudta, hogy mire vágyom. Ezért is született a kérdésem, mert minél több pasival van viszonyom, annál kevésbé hiszem, hogy erre valaki egyáltalán képes…
Mindig elmondtam. Próbáltam mutatni, hogy jó nekem.
De pár kósza ujjbedugás, meg csikló nyomkodás után véget is ért a nóta.
Mint férfi mondom:
Hihetetlen jó a puncival játszani.
Pontosan olyan jó, ha az ujjamtól élvez el.
Nagyon szeretem hosszan, akár élvezésekig benn járatni az ujjaimat.
Nem csak a csiklóhoz, hanem az ajkakhoz, hüvelynyíláshoz, hüvelyhez is nyúlok ilyenkor.
45/F
17:31 Általánosítok, mert elég sok pasival volt dolgom, hogy ezt a következtetést levonjam. Internetes beszélgetések során is ezt a véleményt olvastam a legtöbbször, hogy inkább nyalni kicsit, mint ujjazni szeretnek a pasik.
De írtam is, hogy megmondtam, elmutogattam, hogy szeretem. Nem vagyok néma gyerek, akinek anyja se érti…
Nem szeretek annyira nyalni! Na most megfogtalak? Megint az általánosítás!
Én is sok fszsgt olvasok a neten. De én inkább meggyőződöm arról. Eddig mindig bevállt hogy nem a fórumoknak hittem. Ahova csupa csalódott ember jár. Még jó hogy ilyeneket írnak!
En imadom. Megveszek attol, ahogy a kejtol eltorzul az arca.
Altalaban hagyom, hogy elelvezzenek, de szoktam jatszani, hogy abbahagyom kicsit, mielott elelveznek, mert inadom, ahogy konyorog, hogy folytassam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!