Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában véve türelmetlenek?
Figyelt kérdés
Még egy pasi sem volt annyira elszánt, hogy az ujjaival kielégítsen. Pedig ez a gyengém. Hiába kértem tőlük. Mintha elunnák a dolgot…2021. júl. 28. 11:07
1/13 anonymousreview60 válasza:
Nem azok, csak te fogtál ki ilyeneket. Én pl. imádok ujjazni, csak most nincs lehetőségem (partnerem). A türelemnek, a másikra figyelésnek vannak jelei. Ezeket is vedd figyelembe a partner kiválasztásakor.
Egyébként alapelv, hogy ha valami fizikailag lehetséges nekem és nem okoz viszolygást, akkor azt csinálni KELL, mert az a cél, hogy a partnernek - és utána/mellette/vele - nekem is jó legyen.
2/13 anonim válasza:
Ilyeneket fogtál ki, én van hogy 15-20 percig is csinálom mire a barátnőm elmegy. De mostanában szex közben is szoktam izgatni a csiklóját, úgy csak pár perc kell.
3/13 anonim válasza:
ujjazás vagy simogatás?
ez nem türelmetlenség inkább önzőség kérdése, meg ugye fáradtság, mennyire bírja, milyen állóképessége van
én szeretem a partneremet kézzel simogatni, főleg ha többször is eltud menni, akkor akár több ideig is (7 volt a legtöbb eddig), de van olyan akinek 1 orgazmus is fél óra
4/13 anonim válasza:
Egyszerűen rossz embereket fogtál ki.
5/13 anonim válasza:
Bika aszcendensem van. Igen, férfiaknak is lehet Bika aszcendense... -.-
6/13 anonim válasza:
Egyébként velem sem játszott még senki úgy, mintha akkor látnának meztelen férfit először - pedig akkor láttak. Sajnos ezzel kell megelégedni és együtt élni, hogy van akinek ez jutott, de még lehet benne részünk, ha nem halunk meg mondjuk holnap :D
7/13 anonim válasza:
Hát igen, ritka kincs az olyan pasi, aki kielégít, és tudja mit csinál. Én a párom előtt azt hittem, hogy nekem sehogy sincs orgazmusom, csak ha izgatom magamnak a csiklóm. Aztán találkoztam egy igazi férfival, aki tudja mit csinál, tud kommunikálni, sokat kísérleteztünk, és őszintén számít neki, hogy nekem is jó legyen. És az csak plusz, hogy nem 5 pereket bír, hanem hosszú meneteink vannak, ennek és a testi adottságainak hála van hüvelyi orgazmusom is már. És a libidója is pont mint az enyém. Nagyon kevés az olyan, akivel minden passzol, legtöbben elvárják, hogy renszeresen orálozz, análozz, de cserébe semmit nem adnak. Ahogy mondani szokták, ugyan annyi időd volt.
8/13 anonim válasza:
Jelentős része önző és türelmetlen vagy csak a szája nagy h milyen ügyes. :)
9/13 anonim válasza:
Na itt most aztán lesz vagy 3 tucatnyi jelentkező privin 😂😂😂
10/13 anonim válasza:
Mert 30 perc azért kicsit sok, márpedig sok lánynak ennyi kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!