Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek erre a pasik? Türelmetlenek? Nem érdekli őket a nő élvezete? Vagy túlságosan földhöz ragadt a kérésem a mai világban? Inkább egy nővel kéne megpróbálnom?
Figyelt kérdés
Nincs rá magyarázatom, de egyszerűen odáig vagyok azért, ha ujjal izgatnak. Jó hosszan. De az elmúlt sok év alatt, mióta nemi életet élek, azóta csak egy-két pasi volt hajlandó arra, hogy pár percig csinálja.
Imádom ahogy az ujjaikkal bebarangolják a puncimat, simogatják kívül és belül. Egyszerűen megveszek tőle…
2022. júl. 8. 15:15
4/18 anonim válasza:
Én meg néha túl sokat csinálom! A szálak hol érhetnek össze?
5/18 anonim válasza:
Én a páromm mellett kitanultam a jóni masszázst, párterápia keretein belül!
6/18 anonim válasza:
Olyan férfiakat fogtál ki, akik rossz szeretők, ennyi. Sokan vagyunk, akik szeretünk hosszan elidőzni a női testen...
7/18 anonim válasza:
Ha nem a megfelelő emberre akadsz, akkor nem fog sikerülni!
9/18 Gymnospermatophyta válasza:
Pedig előjáték gyanánt simán mehetne, nem csak pár percig. Még közben is. Elvégre a megszakítás lehet nekem is jól jönne (tovább bírnám adott esetben). Sőt, részben emiatt is, én hasonlóan csinálnám. :)
Tehát valóban ne általánosíts, biztos vannak olyanok, akik ennyit megtudnának tenni Érted. Nem egy nagy és lehetetlen dolog, hogy... élvezetet okozzunk annak akit szeretünk?:D Ez nem hogy nem nagy dolog, hanem alap.
10/18 Lazy Lover válasza:
Rossz férfiakat fogtál ki ennyi de mi lenne ha elmondanád a barátodnak hogy mit szeretsz a sexben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!