Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem vannak ilyen mániáim? Egész nap tudnám csinálni.
Figyelt kérdés
Szeretek online maszturbálni idegen nőkkel, képcserézni stb. 21 éves srác vagyok. Random nőkkel / csajokkal szoktunk képeket küldeni egymásnak. Ti is csináltok ilyet?2022. júl. 3. 22:25
11/19 anonim válasza:
#9 Megértem, de mint írtam már nem vonz. Ha neked jó, akkor jó.
12/19 anonim válasza:
Én is imádom. Pláne telefonon hallgatni egymást közben. A videózáshoz sajna nyúl vagyok és maradok. F
13/19 anonim válasza:
Azok a csajok nem is látnak téged, azt ugye tudod?
14/19 anonim válasza:
Azt ugyi' sejted haver, hogy ha csak képcsere van, nem látod, hallottad "online" akkor az esetek többségében nem nő van a vonal végén akinek lelkesen küldözgeted a pélóképeket? 😂
15/19 anonim válasza:
Én 32 évesen nyomom ezt, imádom,... F
napi 2-3 maszti meg is van ha van idő rá. Most is
17/19 anonim válasza:
Igen, főleg sexchat. Esetleg skypon telefon. Képet kizárólag arc nelkül küldök, mert nem akarok a napiszarra kikerülni. 33N
18/19 anonim válasza:
Én snapchaten csinálom, nagyon tudom élvezni. F/28
19/19 anonim válasza:
Ha kell, csináld!
Én szeretem a hús-vér, elérhető nőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!