Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék prosztata masszázst csinálni a páromnak, de nem megy. Segítség?:D
Na mármost tudom, hogy 5 centi körül kell keresgélnem, de próbáltam és nem tud úgy ellazulni, hogy fel tudjak neki teljesen nyúlni. Igyekszem türelmes lenni, és sok síkosítót is használok. Közben szopom, vagy éppen verem a farkát, nyalom a seggét hátha jobban el tud lazulni, de azt mondja fáj neki.
Tippek, esetleg ötletek hogy hogyan tudnám megtalálni a prosztatáját a 6-8 centis virsli ujjaimmal úgy, hogy ne okozzák neki fájdalmat?:D
Köszi előre is!
N
Belevaló nő vagy. Neten találsz illusztrációt, hogy merre találod a prosztatát. Amúgy próbálkozhatnál kifejezetten erre a célre tervezett segédeszközzel, ha az ujjaddal nem boldogulsz. Amúgy ha fáj neki, akkor szerintem túl gyorsan, mármint korán csinálod. Nincs ellazulva, talán még feszélyezi is a dolog. Te meg túl lelkes vagy, és csinálnád. Lehet hogy te megfelelőnek érzed a tempót, ami a valóságban túl hamar. Az idő is relatív, a prosztata masszázs is jó dolog, szóval csak óvatosan. (:
29/F
Igen ő is szeretné, mert oké hogy engem izgat és imádom a férfi fenekeket, de nem erőltetek rá senkire semmit amit nem szeretne.
Én vagyok az első akinek engedi egyébként. :)
Köszi!:)
Nem vágok bele egyből a közepébe, jó hosszas előjátékot csinálok neki. Ha időben kellene meghatározni, akkor kb fél órát csak a farkával játszadozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!