Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szeretnék prosztata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék prosztata masszázst csinálni a páromnak, de nem megy. Segítség?:D

Figyelt kérdés

Na mármost tudom, hogy 5 centi körül kell keresgélnem, de próbáltam és nem tud úgy ellazulni, hogy fel tudjak neki teljesen nyúlni. Igyekszem türelmes lenni, és sok síkosítót is használok. Közben szopom, vagy éppen verem a farkát, nyalom a seggét hátha jobban el tud lazulni, de azt mondja fáj neki.

Tippek, esetleg ötletek hogy hogyan tudnám megtalálni a prosztatáját a 6-8 centis virsli ujjaimmal úgy, hogy ne okozzák neki fájdalmat?:D

Köszi előre is!

N

2022. júl. 1. 16:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Women moment
2022. júl. 1. 16:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán szép dolog, hogy TE szeretnéd csinálni neki. De vajon Ő is szeretné? Lehet, hogy még nem engedte el a gátlásait ebben a témában, ezért nem tud ellazulni annyira, hogy minden értelemben befogadja a dolgot.
2022. júl. 1. 16:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Belevaló nő vagy. Neten találsz illusztrációt, hogy merre találod a prosztatát. Amúgy próbálkozhatnál kifejezetten erre a célre tervezett segédeszközzel, ha az ujjaddal nem boldogulsz. Amúgy ha fáj neki, akkor szerintem túl gyorsan, mármint korán csinálod. Nincs ellazulva, talán még feszélyezi is a dolog. Te meg túl lelkes vagy, és csinálnád. Lehet hogy te megfelelőnek érzed a tempót, ami a valóságban túl hamar. Az idő is relatív, a prosztata masszázs is jó dolog, szóval csak óvatosan. (:

29/F

2022. júl. 1. 16:17
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen ő is szeretné, mert oké hogy engem izgat és imádom a férfi fenekeket, de nem erőltetek rá senkire semmit amit nem szeretne.

Én vagyok az első akinek engedi egyébként. :)

2022. júl. 1. 16:22
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Nem vágok bele egyből a közepébe, jó hosszas előjátékot csinálok neki. Ha időben kellene meghatározni, akkor kb fél órát csak a farkával játszadozom.

2022. júl. 1. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsés pasid van. Mármint veled. De az anális játékok számára lehet hogy nem lesz jó. Ha fél óra alatt előkészíted, ellazítod... Akkor annak nem kellene fájnia... Volt egyszer egy barátnőm. Ugyan úgy viselte az anális dolgokat. Egyszerűen sehogy sem volt jó neki, bármit, bárhogy csináltunk. Mindenhogy fájt neki, úgy nem volt túl kellemes számára. Le is áltunk vele, max habonta egyszer kétszer amikor ő is megkívánta... Amúgy ugyan ez a nő vezetett be engem az anális játékokba. Nekem semminilyen panaszom nem volt. Öt perc előkészítés sem kellett, sikosító és már bármit csinálhatott... Szóval valószínűleg nagyon popsi függő is a dolog.
2022. júl. 1. 16:32
 7/17 anonim válasza:
68%
Írj és adok tanácsot
2022. júl. 1. 16:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos pózokban könnyebb, illetve neki is lazítania kell... pasiknak szokatlan érzés.
2022. júl. 1. 16:37
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha még aktuális, akkor én is tudok tippeket adni
2022. júl. 1. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi biztos, hogy körmöd nagyon vágd le
2022. júl. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!