Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szeretnék prosztata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék prosztata masszázst csinálni a páromnak, de nem megy. Segítség?:D

Figyelt kérdés

Na mármost tudom, hogy 5 centi körül kell keresgélnem, de próbáltam és nem tud úgy ellazulni, hogy fel tudjak neki teljesen nyúlni. Igyekszem türelmes lenni, és sok síkosítót is használok. Közben szopom, vagy éppen verem a farkát, nyalom a seggét hátha jobban el tud lazulni, de azt mondja fáj neki.

Tippek, esetleg ötletek hogy hogyan tudnám megtalálni a prosztatáját a 6-8 centis virsli ujjaimmal úgy, hogy ne okozzák neki fájdalmat?:D

Köszi előre is!

N

2022. júl. 1. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kutya póz, fokozatos előkészítés, sok-sok síkosító. Avagy kérdezd meg az urológusokat hogy csinálják, nekik még a nélkül is megy hogy behívnák a nővérkét sz.pni a pacienst. Bár mondjuk úgy izgalmasabb lenne egy vizsgálat 😂
2022. júl. 1. 17:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nyalogatni nem szoktam, de az ujjaimmal segítek neki ellazulni a fenekével, miközben vagy kézzel vagy szájjal játszok a farkával. Miután érezhetően ellazult már, akkor szépen lassan, fokozatosan dugom be az ujjamat. Nekem be kell a középső ujjamat teljesen dugni, akkor találom meg a prosztatát. Onnan már nem sok idő, hogy kielégüljön. :)
2022. júl. 1. 20:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!🙂
2022. júl. 1. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg adhatsz neki teljes testmasszázst, hátha attól jobban el tud lazulni. Mert ez szerintem se jó, ha fáj neki. Talán a masszázzsal rá tud hangolódni, v. még sokáig simogasd a fenekét és néha az ánusz és a gát környékét is. És ezután kezd el izgatni a farkát és fokozatosan tett, hogy az ujjaddal néha nyomást gyakorolsz az ánuszra és utána dugod be az ujjad.

A volt páromnak adtam először, egy ujjal, de neki nem fájt, azt mondta fura és szokatlan volt, így inkább párszor tettem csak. Aztán volt egy srác, de ő jártas volt benne, mivel dildózta magát, és én is megdildóztam, közben szoptam és kézzel is izgattam farkát, élvezte, mikor szólt, hogy mindjárt elélvez, akkor számba vettem faszát és úgy élvezett el. És később is, akinek ujjaztam seggét egyikőjüknek sem fájt. Volt, akit nyaltam is, ujjaztam és közben szoptam és úgy élvezett el. És a barátom szintén jártas, őt straponnal dugtam meg és néha értem csak a farkához, majd pózt váltottunk és lovagolva élvezett, kéz rásegítés nélkül a melleim közé.

Remélem összejön és fájdalom mentesen.

2022. júl. 2. 10:06
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Milyen teljesen? Ott csak 2 záróizom van az is csak a bejáratnál egyből... Nők bm.....
2022. júl. 2. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

Bocsánat, én még nem csináltam, de úgy tudom, hogy a mutatóujjad első két percét kell feldugni, mert kb. ott találod meg a prosztatát, amit ki lehet tapintani. Ha eddig felmegy és nem találod, akkor felesleges tovább tuszkolnod szerintem. Illetve úgy tudom, hogy kívülről a gátnál is lehet masszírozni, izgatni. Én ott kezdeném, hogy ellazuljon. Ha már élvezi, akkor próbálnám meg közvetlenül.

[link]

2022. júl. 2. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen a zacsi alatt-mögött, ott kezdd el két ujjal simogatni. Érezni fogod, hogy ott még van befelé is a fakából. Na azt fogd a két ujjad közé és simogasd kifelé a zacsiig..

Aztán nygaon óvatosan simogatva karmolhatod is a luk és a zacsi között.

Erre sztem a legjobb póz (nekem), ha én térdelek terpeszben a lány haosn fekve szop és közben az egyik kezével a zacsim mögött simogat, néha néha becsúszik óvatosan kicsinként egyre beljebb az ujja.

És amikor bent van 3-4 centi belőle, akkor felfelé masszíroz (nem egyre beljebb).

És őrült remegés jön rám olyankor. Majd elélvezek a szájában.

2022. aug. 14. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!