Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek a prosztata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek a prosztata masszazs izgató? Szeretitek csinálni?

Figyelt kérdés
Mivel?
2021. nov. 5. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Vagyis engem konkrétan ez nem izgat fel, inkább az, ha látom a partnerem, hogy neki nagyon jó és élvezi. Sokminden felizgat, ami nekem nem okoz fizikai izgatást (pl szopás), de ez pont nem, semleges. De az nagyon be tud indítani, ha a partneremen látom, hogy élvezi.

Ujjal csinálnám, nekem valahogy dildot meg többit használni már sok lenne

2021. nov. 5. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, mint az előző is keírta, inkább az izgató, ahogy reagál a partnerem, aki eut élvezi az nagyon tudja élvezni az meg számomra is izgató, annyi, hogy mi szoktunk használni segédeszközöket is:)
2021. nov. 6. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:

1es

De szerintem ez fordítva is igaz. Ha látom hogy a partnerem élvezi amit csinálok vele az rám is izgatóan hat.

Volt egy partnerem aki úgy remegett punci nyalás közben mint akit az áram ráz. Persze hogy tetszett és izgatott.

2021. nov. 6. 06:08
 4/4 anonim ***** válasza:

#3: nem mondtam, hogy csak nőket izgathat így valami. Természetesen férfiaknak is lehet ilyen.

Viszont mint mondtam, vannak olyan dolgok, amik nem okoznak nekem fizikai ingert, izgatást, mégis megőrülök érte, ha csinálhatom. Ilyen pl a szopás. Nálad a nyalás meg az előbbi kategóriába esik: valójában neked semleges, nem izgat, de ha látod a partneren az élvezetet, akkor az neked is jó és az izgat fel (nem maga a nyalás).

2021. nov. 6. 13:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!