Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit csinálnátok ebben az esetben a barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Hatalmas orgazmus után ezt mondja mosolyogva: csinálj velem, amit szeretnél! :)2022. jún. 28. 19:19
2/12 anonim válasza:
Vagy folytatom lágyan, vagy a nyelvemmel.
3/12 anonim válasza:
Újabb hatalmas élvezésig nyalnám, utánna a popsiját is kinyalnám levezetésnek.
4/12 anonim válasza:
Akkor szeretném bepelenkázni,majd utána tisztába tenni.
6/12 anonim válasza:
Betakarnám és letenném aludni,mert holnap korán kelés!
7/12 anonim válasza:
Kérdező, te mit tennél vele? :)
8/12 anonim válasza:
Volt ilyen mivel én még álltam ig folytattam... Neki meglett a 2. Kör ;)
9/12 anonim válasza:
Ez a helyzet igazából már majdnem teljesen meg is valósult. Talán az akkora orgazmus, amire te gondolsz, kimaradt, de ezt a mondatot már hallottam a barátnőmtől. És ezt nagyjából komolyan is szokta gondolni. Szóval, ha szex közben annyit mondok, hogy fejezze be nekem szájjal, akkor azt teszi, így igazából nincs semmi különös, amit tennék. Elég fokozatosan haladok vele, de szerintem egy ilyen után egyszer azt fogom mondani, hogy análozzunk, amibe remélhetőleg szintén benne lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!