Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok ha kiderülbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha kiderülbe a baratnőtökről , hogy prostituált ?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg a barátnőmről , hogy prostiként dolgozik .

Egy barátomnak tűnt fel a tetovalása és az aljata egy népszerű szexpartner kereső oldalon . Megmutatta nekem , hogy biztosan jól latja e és nekem.sajnos meg kellett erősítenem , hogy igen . Ráadasul eleg hardcore dolgokat vállal amiket a magánéletben nem is művelt meg velem .

Nem tudom mitévő legyek . Még nem szóltam neki , hogy tudom szerintetek mit kellene tennem ? Szakítanom kellene ? . 29ff vagyok a lány 24 éves de 20 nak hirdeti magát .

2021. júl. 10. 23:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nehogy már én döntsem el helyetted. :D
2021. júl. 10. 23:05
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó gáz
2021. júl. 10. 23:12
 3/31 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha neked belefér hogy rajtad kívül még naponta 10en rakják a csajod.. vagy fizess neki te is aztán megkapod amit neked eddig nem csinált meg. Nem vagy semmi hogy ezen gondolkozni kell és random emberektől kérdezed meg.
2021. júl. 10. 23:13
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már! Sosem tűnt fel, hogy időnként eltűnik pár órára?
2021. júl. 10. 23:14
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, ha 29 vagy, ő 24 akkor már felnőttek vagytok.. ergo gondolom együtt laktok.. na most ha együtt laktok, hogy nem tűnt fel, hogy prostiként dolgozik és rendszeresen szét van dugva?

Nagyon gyenge kamu..

2021. júl. 10. 23:15
 6/31 anonim ***** válasza:
55%
Mióta vagytok együtt? És miért nem ba*ztad ki egyből a pic*ába?😂
2021. júl. 10. 23:18
 7/31 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű nem lakunk együtt sőt messze lakunk egymástól heti 3 szor találkozunk
2021. júl. 10. 23:18
 8/31 anonim ***** válasza:
67%
Én tuti az arcába tolnám a hirdetést……
2021. júl. 10. 23:29
 9/31 anonim ***** válasza:
57%

viccelsz? Kiderült, hogy k..a a csajod és még gondolkozol rajta, hogy kidobjad-e?

szánalmas vagy.

2021. júl. 10. 23:29
 10/31 anonim ***** válasza:
84%
Kibaccnám a francba. Ha csak szexkapcsolat akkor mondjuk nem, de dugnék mellette másokat is és hallgatnék arról hogy bebukott, majd amint lehet cserélném olyan nőre aki nem vág át.
2021. júl. 10. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!