Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha kiderülbe a baratnőtökről , hogy prostituált ?
Nemrég tudtam meg a barátnőmről , hogy prostiként dolgozik .
Egy barátomnak tűnt fel a tetovalása és az aljata egy népszerű szexpartner kereső oldalon . Megmutatta nekem , hogy biztosan jól latja e és nekem.sajnos meg kellett erősítenem , hogy igen . Ráadasul eleg hardcore dolgokat vállal amiket a magánéletben nem is művelt meg velem .
Nem tudom mitévő legyek . Még nem szóltam neki , hogy tudom szerintetek mit kellene tennem ? Szakítanom kellene ? . 29ff vagyok a lány 24 éves de 20 nak hirdeti magát .
Én csak azt nem értem, ha 29 vagy, ő 24 akkor már felnőttek vagytok.. ergo gondolom együtt laktok.. na most ha együtt laktok, hogy nem tűnt fel, hogy prostiként dolgozik és rendszeresen szét van dugva?
Nagyon gyenge kamu..
viccelsz? Kiderült, hogy k..a a csajod és még gondolkozol rajta, hogy kidobjad-e?
szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!