Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok ha kiderülbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha kiderülbe a baratnőtökről , hogy prostituált ?

Figyelt kérdés

Nemrég tudtam meg a barátnőmről , hogy prostiként dolgozik .

Egy barátomnak tűnt fel a tetovalása és az aljata egy népszerű szexpartner kereső oldalon . Megmutatta nekem , hogy biztosan jól latja e és nekem.sajnos meg kellett erősítenem , hogy igen . Ráadasul eleg hardcore dolgokat vállal amiket a magánéletben nem is művelt meg velem .

Nem tudom mitévő legyek . Még nem szóltam neki , hogy tudom szerintetek mit kellene tennem ? Szakítanom kellene ? . 29ff vagyok a lány 24 éves de 20 nak hirdeti magát .

2021. júl. 10. 23:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%
Milyen néven van fent? 😁
2021. júl. 10. 23:31
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
Csináld azt,hogy egy haveroddal beszélj le vele egy aktust,és te menj el! Lesz meglepi 😁
2021. júl. 10. 23:32
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Én felhívnám egy másik számról, elváltoztatott hangon, lebeszélnék vele egy találkozót és meglátogatnám mint ügyfél. Aztán elmondanám neki, hogyan érintett ez a dolog és hogy még titkolja is.

Azt nem tudom, hogy szerelmes vagy-e vagy ilyesmi, de én nem folytatnám vele az biztos. Főleg hogy haverodtól tudtad meg, minden férfi ismerősöd rajtad fog röhögni.

2021. júl. 10. 23:34
 14/31 anonim ***** válasza:
70%

Tehát van egy prosti, akinek ugyan olyan tetoválása van mint a barátnődnek, de sem az életkora, sem a szexuális szokásai nem stimmelnek. Gyanítom ha a tetoválás alapján próbáljátok kitalálni, akkor a lány arca sem látszik. Még az sem biztos, hogy valóban róla van szó, de már szakítani akarsz?

Biztos hogy a barátnőd és nem csak egy szexpartner akire féltékeny vagy? :D El sem tudom hinni hogy vannak olyan emberek akik egy gyanú miatt csak úgy el tudják dobni maguktól azt akit elvileg szeretnek és akiben megbíznak. Talán kérdezz rá nála, hogy igaz-e és jól láttad-e, vagy csak hasonló lányról van szó, és ha valóban kiderül, hogy igaz a történet, akkor le lehet ülni szépen és meg lehet beszélni a továbbiakat.

2021. júl. 10. 23:39
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
#14 Azért ha ugyanott van a csajnak is tetkója,és valami egyedi ráadásul,azt nem lehet benézni…..
2021. júl. 10. 23:42
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Erről most a Kertvárosi Gettó egyik epizódja jutott eszembe :D

Amúgy nem azért hogy megbántsam az érzéseidet vagy bárkiét, de ezek az ilyen kérdések annyira életszerűtlenek.

Így látom lelki szemeim előtt ezt a jelenetet, hogy:

"Hmmm hmmm, de jó hely ez az internet, de mi a manó! Az a qhurva ott nem a barátnőm? De bizony, ajaj, attól tartok az a kétes erkölcsű hõlgy, aki hardcore kexualitásra ajánlgatja fel a habtestét, bizony az én kedvesem. Ez valóban egy igen traumatikus, és lehet negatív értelemben sorsfordító élmény. Ki tudja hogy fogom tudni feldolgozni ezt. Lehet soha többé nem fogok tudni megbízbi senkiben sem, hiszen kijátszották a bizalmamat, és összetörték a szívem. Legjobb ha gyorsan megkérdezem a Gyakori Kérdéseken néhány idegentől, mit kéne tennem."

2021. júl. 10. 23:48
 17/31 anonim ***** válasza:

#15 a kérdésben nem esett szó a tetoválás egyediségéről, sem te sem én nem tudhatjuk, hogy milyen tetoválásról van szó. Nem biztos hogy egyedi, csak valami különleges, ami kevés embernek van. Lehet, hogy egy baráti társaság közös tetoválása, vagy egyszerűen csak egy ritkább fajta amit kevesen választanak. A dátumok is egyezhetnek, nagyon sokaknak van ugyan azon a szülinapjuk, vagy az évfordulójuk stb.

De ettől eltekintve is azt gondolom, hogy mindenekelőtt a párjánál kellene hogy rákérdezzen és nem gyakorira kellene kiírni a kérdést. Felnőtt emberek, akik egy párkapcsolatban élnek, és egy kérdést nem képesek feltenni a másiknak...

Ha pedig bevallja hogy valóban csinál iylesmit, akkor nyugodtan meg lehet beszélni hogy miért volt ez, miért nem mondta el, tudják-e így folytatni a kapcsoaltot stb. stb.

2021. júl. 10. 23:49
 18/31 anonim ***** válasza:
#17 Jogos
2021. júl. 10. 23:57
 19/31 anonim ***** válasza:
Hogy miket vállal be, annak a fele kamu is lehet. Csak bejelölnek sok mindent ott, mert jól hangzik, de ők maguk se tudják, mit jelent pl. a fétis se.
2021. júl. 11. 00:09
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Te mit fogsz csinálni? Mert ez a fontos, nem az hogy vadidegen emberek hogyan reagálnának ebben a szituációban. Mit mondott a lány, mivel keresi a betevőt? Mert lehet hogy valamit félreértettél, érted?! Lehet azt mondta humánerőforrás menedzser, aki otthonról dolgozik. Na meg lehet a covid miatt vállalt másodállást.

Tényleg kamu szaga van a dolognak, hiszen egy ilyen történet vége egyértelműen a szakítás lenne.

2021. júl. 11. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!