Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha kiderülbe a baratnőtökről , hogy prostituált ?
Nemrég tudtam meg a barátnőmről , hogy prostiként dolgozik .
Egy barátomnak tűnt fel a tetovalása és az aljata egy népszerű szexpartner kereső oldalon . Megmutatta nekem , hogy biztosan jól latja e és nekem.sajnos meg kellett erősítenem , hogy igen . Ráadasul eleg hardcore dolgokat vállal amiket a magánéletben nem is művelt meg velem .
Nem tudom mitévő legyek . Még nem szóltam neki , hogy tudom szerintetek mit kellene tennem ? Szakítanom kellene ? . 29ff vagyok a lány 24 éves de 20 nak hirdeti magát .
Én most tudtam meg a volt csajomról, hogy hirdette magát.
Tudtam, hogy sok férfival volt előttem együtt, de azt nem, hogy prosti volt.
De felizgatott. :)
Kamukérdés, de ha nem az akkor is gáz, mert ha nem vallja be mit csinál, az egészségedet is veszélyezteti.
Emiatt nem tartom biztonságosnak a nyitott kapcsolatokat sem, bármennyire is szimpatikus az életforma.
Ha pedig a csaj prosti, az nem csak egy sima herpesz, de sokkal durvább dolgok is lehetnek.
Nincsen ezzel semmi gond , ha engem szeret , mindig hazatér hozzám , házias , gyermek szerető és velem is lefekszik .
Ráadásul ha fiatal és gyönyörű akkor sok - sok pénzt is keres .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!