Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most a nektek tetsző lány kikötözve várni titeket az ágyatokban, mit csinálnátok vele?
Nem kell feltétlen durvulásra gondolni.
L27
Az egyesnél a pont!
Ha még az utolsó sörömet is magára locsolta közben, akkor mosolyszünet lenne!
Elkezdeném dicsérni az izgató testét és látványát, majd elkezdeném a nyakát, a bimbóit, a belső combjait, a punciját és a hasát finoman simogatni, majd csókolgatni, majd finoman (nem durván!) harapdálni. Majd behoznék egy masszirozós gömbvibrit, amit hozzákötöznék a puncijához, majd a segítségével többször is elélveztetném, közben megszopatnám a száját, majd a végén kutyapózban megdugnám.
Ha mazochista lányról volna szó, akkor raknék a bimbóira, a puncijára, a belső combjaira és a csiklójára csipeszeket, esetleg a hasát megkorbácsolnám. Ha nagyon szadista kedvemben volnék, akkor vezetnék bele áramot egy elektromos nyakörv és néhány tappancs segítségével büntetésképpen, ha túl hangosan élvez el, vagy ha káromkodik.
Kiszabadítanám.
Attól, mert nekem tetszik, még nem fogom kihasználni, főleg, hogy nem is biztos, hogy kölcsönös a vonzalom.
Tudom, nem erre a válaszra számítottál, de nekem a másik tisztelete fontosabb, mint a saját kielégülésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!