Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből érzi egy férfi hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Már többször volt hogy 1-2x találkoztam férfiakkal többnyire szórakozóhelyen. Semmi tapizás, csók semmi nem volt és random megkérdezik hogy szűz vagyok-e?
Ez normális?
2022. júl. 2. 19:30
1/11 anonim válasza:
Talán onnan hogy nem engedsz nekik semmi tapizást.
2/11 anonim válasza:
Gondolom még nagyon fiatal vagy, így sejtik, hogy korod miatt is esélyes, hogy az vagy.
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg úgy viselkedsz.
Egy szűz nő általában rendkívül visszahúzódó, távolságtartó a pasikkal
4/11 A kérdező kommentje:
Már harminchoz közel vagyok ezért furcsa hogy felhozzák a szűz dolgot...
2022. júl. 2. 19:43
5/11 anonim válasza:
Mert szüzként nem úgy viselkedsz, reagálsz a dolgokra, mint egy szexben járatos, szexet kívánó nő.
7/11 A kérdező kommentje:
Hogy viselkedik egy nő amiből arra következtetsz hogy szűz?
2022. júl. 2. 19:50
8/11 anonim válasza:
Gyk-n kérdezgeti miért nézik szűznek amikor szűz...
9/11 anonim válasza:
Csak egy kósza ötlet, de ilyen éretlen pszichoszexuális állapotban talán nem rögtön szórakozóhelyeken kéne a random arcok között keresgélni a partnert.
10/11 Dzsoki válasza:
Normális,hiszen,ha valaki egy ilyen helyen ismerkedik,arról feltételezik,hogy a szórakozóhely elhagyása után,a férfi hazakíséri a nőt,a szex reményében. Te pedig evvel ellentétesen viselkedsz. Amilyen visszahúzódó vagy abból bizony ez következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!