Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mindent megkapok a barátnőmtől szex terén, mégis új lányokra vágyok". Erről mit gondoltok? A legtöbb férfi tényleg ilyen?
Valoszinu epp ezert nincs a Foldon egy no sem aki felrelepett valaha ugye, kedves Valaszadok itt fent. Mert ott ugy olvasom, mintha az irnatok, hogy ilyet csak ferfi tesz.
Kerdezo: nem minden ferfi ilyen, kozel sem.
Kedves első válaszoló! Köszönöm a jókívánságot de el kell keserítselek, de nő vagyok és egy férfi mondta ezt nekem.
Köszönöm a harmadik válaszolónak a pontosítást, valóban ott az idézőjel ;)
Azt is mondta nekem ez a férfi hogy ne akarjak kapcsolatot mert a legtöbb férfi úgyis megcsalja akkor is a barátnőjét ha megkap mindent otthon :/
Mentek a zöldek az első kivételével!!
azért mert mindent megadsz neki a szex terén amire csak gondolni tudsz, nem jelenti, hogy szerelmes lesz beléd.
azért mert egy pasi minden nap virágot hoz neked, nem jelenti, hogy bele szeretsz.
Az, hogy kihasználja a szexet, ha felajánlod, naná, ki nem használná ki, de ha nem szerelmes beléd, akkor az a szex mindig egy hiány érzettel fog párosulni.
Egy pasi sem hagyja el a csajt, mert az nem nyeli le vagy nem análozik, azért hagyják el, mert nem ő az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!