Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjött de rettentően kívánós vagyok. A páromnak hiába szóltam, már kétszer kielégítettem magam, de férfi érintésre, gyengédségre vágyok. Mit tehetnék még?
szerintem mindenki igy van amikor megvan, hát mit tudsz tenni? semmit. ha nem akarja vagy fáradt akkor csinált magad van.
én lassan 3 éve nem voltam pasival, szenvedek én is, amikor megvan mégjobban, üdv a klubban. 27nő
Én nem csak akkor vágyom a törődésre amikor megvan, hanem az elmúlt pár hónapban folyamatosan.
Az én férjemmel is ugyanez a helyzet. Fáradt...
Már annyira hiányolom a törődést hogy az is eszembe jutott hogy szeretőt keressek (sosem csaltak meg,és egészen eddig nem is volt szándékomban, most sem tartom a leghelyesebb ötletnek.)
Nyilván neked nem ezt tanácsolom...
:)
Megnyugodtam, hogy nem irreális az elvárás tőlem! Én is állandóan vágyok a szeretetre, törődésre, de ilyenkor fokozottan rosszul tud esni, hogy nem kapom meg :(
Szia pasi vagyok .
Előző párommal mensi közben is csináltuk csak kádban .
A gyengédség és szavak stb napi szinten meg volt köztünk ...de mikor meg volt neki sokkal éhesebb volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!