Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit értetek a férfi elélvez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit értetek a férfi elélvezése alatt? Egyidőben orgazmust és ejakulációt? Találkoztatok olyan esettel, amikor érdemes különválasztani a kettőt?

Figyelt kérdés

2018. dec. 28. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Én azt értem hogy, megkapom azt amiért dolgoztam :P a forró cucc megtölti a szám isteni érzés :) Álltalában nem a pasi miatt csinálom. 26/L
2018. dec. 28. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

1#

Te tuti hogy pasi vagy XD

A férfi orgazmus ejakulációval jár, szval nem értem a kérdést!

2018. dec. 28. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Talalkoztam mar olyan esettel, mikor elelvezett a partnerem, nem jott semmi. Tovabb izgattam kezzel, majd ejkulalt, de orgazmus nem tortent. :D

Izgalmas. Bar csak egyszer tortent ilyen, miota egyutt vagyunk.

25N

2018. dec. 28. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ejakulalni orgazmus nelkul es lehet orgazmus ejakulalas nelkul

Nalam az elelvezes az orgazmus

2018. dec. 28. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Sőt, tudatosan is le lehet állítani az ejakulációt. Bár kéz nélkül nehéz és sokat kell gyakorolni, de kézzel szimplán orgazmus közben le kell nyomni a pc izmokat jó erősen, és akkor nem jön ki sperma.
2018. dec. 28. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Pasim tud olyat, hogy miniorgazmus, és nem élvez el.
2018. dec. 28. 16:00
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Én amikor a barátnőm kiszívja egy cseppig, és meg kell dugnom az asszonyt is, akkor azt mondom, hogy ááááá, ekkorát még nem élveztem szárazon. És kielégítem rendesen, anélkül hogy elélveznék! Még nem buktam le szerencsére!
2018. dec. 28. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Az elélvezés, ha szét akarjuk választani, az inkább az orgazmus.

De a szexet az első pillanattól élvezzük, így ezen ne agyaálj túl soká.

2018. dec. 28. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen meg lehet tanulni, hogy orgazmusod legyen magömlés nélkül. De ez a legtöbb férfinek nem megy. Férfiként számomra is az az elélvezés, mikor jön a sperma is.
2018. dec. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!