Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátni és dugni vele. Mennyi volt a legrövidebb idő a kettő között?
Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 17:10
11/17 anonim válasza:
17 éves voltam. Szerinted abban a korban kit érdekelt az ilyesmi?
Dugtam a másikkal, aztán otthon a csajommal is.
Aztán valamikor szétmentünk, lett más. Tinédzserként nehogy már az élet igazságait firtassuk.
Élveztem az életet, ennyi.
Azóta családom van, feleségem, gyerekeim. Felnőttem.
Akkor meg gyerek voltam, ennyi
12/17 anonim válasza:
Hát, lehet ezzel takarózni, akkor ne lettél volna kapcsolatban :D
Nekem is volt valakim, de nőként ha én csinálom meg, akkor egy utolsó ribi lettem volna, de nektek szabad :D
Mekkora ész vagy.. :/
13/17 anonim válasza:
Nem te lettél volna az egyetlen, akinek van pasija, buliban meg másokkal dug😅😅
14/17 anonim válasza:
13. Ha le is pontoztok, engem ne vegyél erre a lapra, gerincen és méltóságom nem fogom eldobni valami hülye miatt, köszi :D
15/17 anonim válasza:
Kisfiam ez a lócsordában működik, de embereket ilyenre ne használj, nehogy aztán falaki nyakon üssön a rokonságából.
16/17 anonim válasza:
😅😅😅😅
Melyik részét nem értitek annak, hogy ez 20 éve volt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!