Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyi idő volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi idő volt életetek legrövidebb menete? Mennyit birt a srác és hány éves volt? Milyen volt? Mit reagáltatok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Egy 30 éves férfiről van szó, és átlag 5 perc alatt teljesített. Nem tudom mennyi lehetett a legkevesebb, de pár perc. Bármivel próbálkozhattam, nem vált be, és másképp sem nagyon elégített ki. Élvezte a kedvem az egésztől, rettenetesen hiányzott egy jó hosszú, tartalmas menet, szóval nem maradtunk sokáig együtt.
2021. aug. 24. 23:55
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Nekem a férjem 20éven keresztül.

Max pár perc volt egy menet. Soha nem volt előjáték. Soha nem elégítette ki.

Azt reagáltam rá hogy megcsaltam többször is.

Most úgy néz ki elválunk

2021. aug. 25. 00:18
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

Engem nem elégített ki sehogy.

2.voltam

2021. aug. 25. 00:19
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
A legrövidebb menet el sem kezdődött, kivette, kettő húzás még a gumit sem tudta rátenni és már el is durrant. Utána próbálta rázogatni meg "állítsam fel neki" - anyádat, pffff a nagy figyelmes lepedőakrobata. A "legszebb" az volt hogy előtte hangoztatta mennyire jó az ágyban meg milyen sokat bír. A reakció magamban "anyádat hogy eszedbe sem jut mit akarok de állítsam fel neki", távozás és letiltás mindenhonnan.
2021. aug. 25. 01:23
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

A barátommal a legrövidebb menet 6 perc volt.

Nem reagáltam túl, megtörténhet, semmi gond.

Majd legközelebb jobban oda figyelek én is, mert ugye ez nem csak a pasik hibája, hanem a nő hibája is.

2021. aug. 25. 01:30
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
A gyerekek születése után, bakker 6 hét az rengeteg idő. 😅 Mind a 4 ilyen alkalommal én mentem el hamarabb, max 5 percek voltak. Egyébként inkább lassabban, hosszan szeretkezünk, de ezek az alkalmak pont így voltak tökéletesek.
2021. aug. 25. 01:54
 7/15 anonim ***** válasza:
9%
KB 5 másodperc alatt el sült a számba, ő 35 én 13
2021. aug. 25. 05:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedof1l
2021. aug. 25. 06:30
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Én az elsőnél voltam így. Játszadoztunk már vagy fél órája és mikor beduktam, már végem is volt. Aztán azóta is együtt vagyunk. Tudta, hogy szűz voltam.
2021. aug. 25. 07:34
 10/15 anonim ***** válasza:

pedig dukni jó 🙄

2021. aug. 25. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!