Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi idő volt életetek legrövidebb menete? Mennyit birt a srác és hány éves volt? Milyen volt? Mit reagáltatok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 23:51
1/15 anonim válasza:
Egy 30 éves férfiről van szó, és átlag 5 perc alatt teljesített. Nem tudom mennyi lehetett a legkevesebb, de pár perc. Bármivel próbálkozhattam, nem vált be, és másképp sem nagyon elégített ki. Élvezte a kedvem az egésztől, rettenetesen hiányzott egy jó hosszú, tartalmas menet, szóval nem maradtunk sokáig együtt.
2/15 anonim válasza:
Nekem a férjem 20éven keresztül.
Max pár perc volt egy menet. Soha nem volt előjáték. Soha nem elégítette ki.
Azt reagáltam rá hogy megcsaltam többször is.
Most úgy néz ki elválunk
3/15 anonim válasza:
Engem nem elégített ki sehogy.
2.voltam
4/15 anonim válasza:
A legrövidebb menet el sem kezdődött, kivette, kettő húzás még a gumit sem tudta rátenni és már el is durrant. Utána próbálta rázogatni meg "állítsam fel neki" - anyádat, pffff a nagy figyelmes lepedőakrobata. A "legszebb" az volt hogy előtte hangoztatta mennyire jó az ágyban meg milyen sokat bír. A reakció magamban "anyádat hogy eszedbe sem jut mit akarok de állítsam fel neki", távozás és letiltás mindenhonnan.
5/15 anonim válasza:
A barátommal a legrövidebb menet 6 perc volt.
Nem reagáltam túl, megtörténhet, semmi gond.
Majd legközelebb jobban oda figyelek én is, mert ugye ez nem csak a pasik hibája, hanem a nő hibája is.
6/15 anonim válasza:
A gyerekek születése után, bakker 6 hét az rengeteg idő. 😅 Mind a 4 ilyen alkalommal én mentem el hamarabb, max 5 percek voltak. Egyébként inkább lassabban, hosszan szeretkezünk, de ezek az alkalmak pont így voltak tökéletesek.
7/15 anonim válasza:
KB 5 másodperc alatt el sült a számba, ő 35 én 13
9/15 anonim válasza:
Én az elsőnél voltam így. Játszadoztunk már vagy fél órája és mikor beduktam, már végem is volt. Aztán azóta is együtt vagyunk. Tudta, hogy szűz voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!