Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a menete a helyes szexnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a menete a helyes szexnek?

Figyelt kérdés

Kezdem úgy érezni, hogy a barátom hipp hopp végezni szeretne a szexxel. Gyorsan csinál mindent és az elöjáték is vége van 5 perc alatt.

Szeret szexelni, de nem olyan romantikus, lassú, forró menetet szoktunk menni. Hanem 20 perc alatt vége. Nehezen élvezek el mindig. Lehet már rá stresszelek és nem is sikerül minen alkalommal. Ezért szeretném megkérdezni, hogyan kell ezt csinálni?

Beszéltem már vele erről, 23 évesek vagyunk.

2021. jan. 17. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs. Ennek a szabálai a benne résztvevőkön múlnak.
2021. jan. 17. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Élvezz el hamarabb.
2021. jan. 17. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg a párod hogy legyen lassabb érzékibb. Komolyan, nem megy a kommunikáció a párok között hogy mindenki itt akar olyan dolgon változtatni, amit a másikkal kellene nem a nagyközönséggel?
2021. jan. 17. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük utolsó.

Direkt leírtam 😀.

Csak kíváncsi vagyok, hogy másoknál is előfordult e ilyen

2021. jan. 17. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen kapcsolatom, nem is élveztem kb egy percig sem a szexet, az volt bennem, hogy legyünk már túl rajta. Egyszer sem élveztem el, őt már zavarta, hogy nekem “nem túl jó” de pl volt olyan hogy kb egy percig nem volt előjáték.. elárulom, már nem vagyunk együtt!
2021. jan. 17. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Keress olyan férfit aki figyel rád és élvezed vele.

Előbb utóbb úgy is lépned kell, ha jót akarsz magadnak :)

28F

2021. jan. 18. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!