Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogyan jelez a nemi szervetek, ha egy helyes pasival találkoztok?
Figyelt kérdés
Nekünk ugye elkezd ágaskodni a farkunk, nálatok mi a jel?2020. dec. 29. 19:46
3/19 anonim válasza:
A helyes pasitól még nem lesz nedves a bugyim.
Annál sokkal több kell...
Nem jelez sehogy. Nem riasztó.
4/19 anonim válasza:
Nekem nedvesedik a nunim.Akkor van baj, mikor nyár van és csak kis tanga van rajtam, vagy bugyi nélkül vagyok szoknyában.Ilyenkor érzem néha a nedvességet a lábamon is végig folyni.
28L
5/19 anonim válasza:
Csurom nedves és azon nyomban ott helyben nekiállnak maszturbálni - meg ahogy Móricka a szexet elképzeli. Sehogy... max. enyhe bizsergést érezni, de a szex, a vágy fejben dől el a testi reakciók jóval utána jönnek. S sokkal több kell hozzá mint látni az utcán egy helyes pasit.
6/19 anonim válasza:
#4-es úgy vagy te nő mint én asztronauta :D de a sok hülye majd megörvendeztet priviben farokképpel :D Tényleg ennyire naivak az emberek?
7/19 anonim válasza:
Négyeske!
Ha nem kolbász van alattad, azonnal írj privit nekem. 😂😂
8/19 A kérdező kommentje:
Kolbi királynő.
2020. dec. 29. 19:55
10/19 anonim válasza:
Nekem férfiként nem áll fel, ha baromira szexi csajjal találkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!