Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akadnak fenn paran azon, hogy vonzonak tartom a helyes fekete ferfiakat?
(Konyorgom ne hozzuk osszefuggesbe a peniszmerettel, koszi)
A ferfiaknal elfogadottabb hogy mas nemzetiseguekkel vannak, nehanyan megis lek.rvazzak azokat a feher noket akik feketevel vannak egyutt.
Miert is? Nem csak feketek tetszenek. Minden nemzetisegbol vannak (szerintem) helyes ferfiak. De feherek kozott is a barna tonusuak tetszenek.
Nem igazan ertem miert lennek rasszista. :D
Több okból. Van, aki tényleg rasszista, de szerintem többségében két probléma van, ami miatt fenn akadnak rajta...
Az egyik, hogy sok itteni fekete átutazóban van itt, a nyelvet sem beszéli, tehát egyértelmű, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolat. Bosszantó, hogy míg rengeteg férfinek álom marad egy egész élet során a szexkapcsolat, addig idejön egy afrikai negró tanulni a Soros-félék pénzén és a legszebb, kelet-európai fehér lányokat dugja közben. Más férfinak meg ezért nincs LEHETŐSÉGE SEM, mert értelemszerűen nem fog kimenni Botswanába meg Kongóba, hogy az ottmaradt csajokat hajtsa (már ha ott nem szúrnák le lándzsával azok a barátságos helyiek, hogy fehér ganéjként mit fáj a foga az ő nőikre).
És ebben nincs rasszizmus, ez szimpla kulturális különbség. Majd ha hasonló lesz a fordított arány is, majd ha a fekete lányok ugyanúgy elérhetőek lesznek az itteni magyar férfiaknak, akkor vissza lehet térni erre a "de jó a globalizáció meg a keveredés".
De addig, amíg egyoldalú a dolog, igazából csak az van, hogy a fekete FÉRFIAK szexelnek a helyi nőkkel és esetenként teherbe is ejtik őket. De fordítva sem ide nem jönnek a fekete nők, se nekünk nem lenne ilyen tömegesen lehetőségünk az ő országukban ilyen sikereket aratni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!