Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt meg akarnak erőszakolni , akkor a női áldozat részéről , mi a helyes reakció ?
Figyelt kérdés
Például egy nő , egyedül megy haza este az el néptelenedett parkon keresztül , majd 3-4 fős , fiatal férfi társaság cukkolni , be szólogatni kezd , majd elállják az útját és közlik a tényt , hogy ők bizony , szexelni akarnak , de azonnal ! Ez esetben mit tud tenni egy szerencsétlen nő egyedül az adott helyzetben ? Szerencsésebb ha kevésbé ellenkezik és inkább hagyja magát , hátha komolyabb , fizikai sérülések nélkül , haza juthat , vagy ha elkezd kiabálni , ellenkezni ,de akkor lehet , hogy csúnyán bántalmazzák ?!2021. jan. 4. 17:56
1/25 anonim válasza:
Kiabál,rendőrt hív azonnal,paprikasprayt használni-nálam mindig van-
Vannak kimondottan hívható számok, hogy biztonságosan hazaérj. Ha más nem működik akkor a tökön rúgás és a szemet bántani.
2/25 anonim válasza:
Elszalad, de megjegyzi a pofájukat. Aztán a bátyja/unokatesói kitapossák a belét annak a 3 jómadárnak.
3/25 anonim válasza:
Paprika spray-t, sokkolót, gázlőfegyvert hord magánál és használja őket.
4/25 anonim válasza:
Nyugodt szívvel ajánlok neki valamilyen önvédelmi küzdősportot. Szinte nincs is jobb egy villámgyors tökön rúgásnál.
5/25 anonim válasza:
Kiabálni hogy tűz van, arra mindenki az utcára rohan.
6/25 A kérdező kommentje:
Nos igen , ez mind szépen s jól hangzik és biztos vagyok benne , hogy adott esetben , nagyon hasznos is , de még bele gondolni is rossz , hogy pl: 3 - erős férfi ellen , egyedül egy nő ! Ha én kerülnék hasonló helyzetbe , szerintem én annyira félnék , hogy egyszerűen le blokkolnék ! Nem egy ilyen esetről számoltak be már hírek s tv - híradók , amik ráadásul , brutális gyilkossággal végződtek a megerőszakoláson túl ! Ráadásul volt , mikor a női áldozatot , otthon 2 - kisgyermek és a férje várta volna haza ! Nem tudom , ha viszont az áldozatok , hagyták volna magukat , vajon hazatérhettek - e volna még a szeretteikhez ?!
2021. jan. 4. 18:23
7/25 anonim válasza:
6: Nem. Aki meg akar ölni, annak tökmindegy, hogy hagyod e magad, ölni fog. ROHANNI kell amint csak lehet. NEM szégen a futás.
8/25 anonim válasza:
Tökönrúgod, hogy pisilni se tudjon, nemhogy szexelni. Persze ha egész társaság mászik rád, az baj.
9/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy amíg egyet tökön rúg, addig a többiek elkapják. Ugyanez amíg előveszi a paprika sprayt. Mondjuk a szituáció is szar, mert én például direkt figyelek sötétben elhagyatott helyen, szóval ha látok egy 3-4 fős férfi társaságot, és nem tűnnek túl barátságosnak, akkor nem megyek feléjük, főleg egy nagy parkban basszus. De feltételezzük, hogy megtörténik, amit a kérdező leírt. Ha a hátam mögött nem áll senki, akkor megfordulás és futás, közben telefon gyors elő zsebből, és már mehet is a segélyhívás. Aztán ha nem lusták utánam futni, mert annyira kanosak, akkor valszeg utolérnek, mert elég szar futó vagyok, de a rendőrség talán csak felveszi addigra. Szóval ez egy opció. De ha sikerült úgy bekeríteniük, hogy nincs hova futnom, a telefont csak kivennék a kezemből, ott tényleg nem tudok jobbat, mint azt tenni, amit akarnak, nehogy komolyabb bajom essen. 3-4 férfi ellen egy nő az önvédelemmel nem fog sokra menni, kivéve ha nem valami rendes küzdőharcot tanult. A szerencse segíthet még megszökni. Vagy hogy valaki épp arra jár.
10/25 anonim válasza:
Azt mondja a fiúknak, hogy nadrágot le. A lány pedig felhúzza a szoknyát.
Felhúzott szoknyában jóval gyorsabban lehet futni mint letolt nadrággal.
Viccet félretéve:
1. Ne menjen egyedül a sötétben egy elnéptelenedett parkban.
2. Ha muszáj mégis arra menni akkor legyen nála paprikaspray vagy valami hasonló. És csak szemre menni.
3. Egy masszív tökönrúgás is hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!