Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi volt eddig a legrövidebb és leghosszabb ideig tartó szopásotok? Illetve hány évesen történt az első?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 11:38
1/6 anonim válasza:
Legrövidebb kb. 1 perc, leghosszabb kb 15 perc.
Az első 15 évesen volt.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, nem indítottam még stoppert soha.
3/6 anonim válasza:
17 voltam
Pár perc, kb 3-5
Leghosszabb talán 15-20 perc
4/6 anonim válasza:
Legrövidebb 1-2 perc, a leghosszabb 8-9. 21 voltam.
5/6 anonim válasza:
Fájt a nő álla, inkább hüvelyi úton folytattunk a dolgot. Időben nem tudom de elég hosszan.
Férfi vagyok.
6/6 anonim válasza:
A legrövidebb 10 másodperc. A leghosszabb 3 óra. Be voltunk állva mindketten mint a gerely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!