Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melltartóban, vagy melltartó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melltartóban, vagy melltartó nélkül látod szexibbnek a melled?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdés alapján gondolkodtam el ezen.

Mekkora méretű a melled illetve hány éves vagy?

2022. júl. 1. 11:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
22%

Én nem úgy látom a 6-ost mint te.

Privátban teljesen felizgatott, majd eltűnt. Ez nem éppen a kedvesség jele. Sőt kifejezetten alattomos, szemét dolog...

2022. júl. 1. 15:20
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Melltartóban "elviselhető".

120E

48N

2022. júl. 1. 15:54
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

#30 Ha úgy se találkozunk akkor minek raboljuk egymás idejét?! Szerintem semmi értelme. Elég jól, hisz 2006 óta netezek, lett elég tapasztalatom ezen a téren is. Ha besokallok, hagyom a netet és mással foglalkozom, szerencsére nem vagyok függő. Nekem anno gyerekként nem ez jelentette a világot, mint a sok mai fiatalnak.

Azt szoktam mondani nincsenek véletlenek. Bár ki tudja..

Általában jók a megérzéseim és ha azt érzem, vki még írásban sem okés, akkor hagyom.

Igen, ezt már sokan mondták, főleg személyesen, sokan szeretnek. Ami a szívemen az a számon, vannak, akik így fogadnak el és vannak, akiknek ez nem tetszik, de ezzel nekik van dolguk. Köszönöm szépen, jól esik. Ez ritka itt, de azért már párszor kellemesen csalódtam.

2022. júl. 1. 15:57
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

#31 még nem is néztem a priviket! Nyugi van, sorra kerül mindenki, ha úgy van..

2022. júl. 1. 15:59
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Melltartóban.

90/D

2022. júl. 1. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!