Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melltartóban, vagy melltartó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melltartóban, vagy melltartó nélkül látod szexibbnek a melled?

Figyelt kérdés

Egy korábbi kérdés alapján gondolkodtam el ezen.

Mekkora méretű a melled illetve hány éves vagy?

2022. júl. 1. 11:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

#17 szívesen (:

#6 voltam

2022. júl. 1. 14:40
 22/35 A kérdező kommentje:
Fotók tekintetében a kérdezőt se hagyjátok ki. Megnézném minden válaszolónak a cicijét😀
2022. júl. 1. 14:43
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
#6 - Akkor most meg kell néznem, hogy foghassam, vagy hogyan is működik ez? Talán megmutatod, ha szépen kérem. “Kérd szépen.” (: Szóval ha privátban van kedved képet küldeni róla(d) azt szívesen fogadom. :) #12
2022. júl. 1. 14:45
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

#22 képet sose küldök, nem mutiba van! De ari próbálkozás, tudod, mint a kiskutya 😜

#6 voltam

2022. júl. 1. 14:48
 25/35 anonim ***** válasza:
22%
Mi az #6, nem repültek rád elegen az eredeti válaszod alapján? :D
2022. júl. 1. 14:48
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Rendben hatos, semmi probléma. Megértem ha neked ez nem fér bele. #12 - kedves kiskutya 😁😅
2022. júl. 1. 14:54
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

#23 neem, az úgy működik, hogy megismertem az illetőt, nem innen, és lett találkozás és akkor beszélgettem vele és a köv. talin láthatta, foghatta, és történt más is. Voltak kivételek, akiknél a táv miatt is, az első személyes talin lett szex is. Volt, akivel az utcán ismerkedtem meg, v. boltban és azokból sem lett mindből vmi.

De sok mindentől függ, hogy mi lesz, v. lesz-e.

Szal neked is annyit tudok írni, nem mutiba van! És elhiszem, hogy szeretnéd.

#6 voltam

2022. júl. 1. 15:01
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

#25 képzeld nem csak az miatt, de más válaszaim miatt is k. sokan írnak.😅 Csak nem győzöm kiszórni, ha úgy van tiltani.

Köszönöm az együttérzést!!😜

#6 voltam

2022. júl. 1. 15:04
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#26 oké, köszi, cuki lehetsz 😉
2022. júl. 1. 15:07
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Na és ha valaki online érdeklődött irántad (most) ebben az esetben mi a forgatókönyv? Valószínűleg soha, nem fogunk találkozni szeméyesen, parányi esély, hatalmas távolság... Az online ismeretségeket hogyan kezeled? Az most csak a véletlen műve, hogy egy cicis téma alatt futottunk össze. A kedvességed előbb ragadott meg, mint sem én a ciciket markolásznám. - #12
2022. júl. 1. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!