Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,ti szerintetek jó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,ti szerintetek jó az ha egy pasi nagyon hosszasan nyalja a puncitok?

Figyelt kérdés
Nálam szerintem ez már fétis,ugyan is képes vagyok akár fél vagy háromnegyed órát is puncit nyalni!Egyszerűen imádom!
2022. júl. 1. 08:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#20 köszi a visszajelzést, eskü felizgatott ahogy leírtad😃😃Igen ugyanígy vagyok énis ha nyalnak és ujjaznak egyszerre az csodás orgazmust tud okozni😁😁
2022. aug. 20. 13:25
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

#21 szívesen, már csak ilyen vagyok. Oh köszii, igazán hízelgő, írói vénám is van, örülök. Ált. suliban én voltam a legolvasottabb anno, tán emiatt is. 😃😉 Meg szeretem nevén nevezni a dolgokat, sose volt ezzel gondom. Nyitott és őszinte vagyok. Az jó, akkor te is átélted már. 😁

Ám cserében jól szopok, bár ez is ösztönösen jött tiniként és később megtanultam mélytorkozni is, imádom a faszt kényeztetni így is, a szopástól nedves szoktam lenni. Az a jó, ha kisebb, 14-16 cm közötti, simán letudom venni mélyre és a herét is megnyalom, volt, akit így elég hamar elélveztettem. Volt, hogy ágyszélén lelógatva fejem, megdugta a srác a számat, persze kezem a combján, jelezve, meddig jó. Amikor nagyobb, 18-22 cm, akkor szeretem, ha én irányítok. A vastagság sem mindegy, ált. 4,5 cm, ha vastagabb lehet fogazok, de előfordult, akit nem zavart. 😁

2022. aug. 20. 13:49
 23/31 anonim ***** válasza:

#22-es, teljesen felizgattál :)

#15-ös

2022. aug. 20. 23:45
 24/31 anonim ***** válasza:

#23 oh wow, köszi a visszajelzést, örülök és izgat a tudat 😊

2022. aug. 21. 07:34
 25/31 anonim ***** válasza:

De nekem itthon meg is van engedve a kalandozás :) A feleségem szerint minden lánynak egyszer meg kellene tapasztalnia a nyelvemet :) Egyszer kitaláltuk, hogy egy órát fogom nyalni megállás nélkül. Ebből másfél óra lett és számtalanszor elélvezett közben :P

Ja és még sosem mélytorkoztak le, de meg van engedve, hogy ha adódik alkalom arra, hogy valaki csinálja nekem, akkor éljek a lehetőséggel :)

#13-as és #25-ös.

2022. aug. 21. 08:07
 26/31 anonim ***** válasza:

#25 Értem és elhiszem, de valahogy nem vonz. De azért köszi. Az jó, ügyes vagy.

Akiket eddig, mind imádta és még volt foreskin play is, ezt is, azt mondják nagyon jól csinálom. Persze ezt se akárkinek és a hosszú fityma emiatt is jobb, még ha merev a fasz, akkor is megtudom tenni, vagy még félkemény állapotban.

Ahogy látom az összes vér máshova ment, de ez tetszik. 😊

2022. aug. 21. 08:20
 27/31 anonim ***** válasza:
#25 rendes feleséged van😁😁 vagy csak meghozta a kedved a 20 éves lány?
2022. aug. 21. 09:23
 28/31 anonim ***** válasza:

#27-es!

Köszönöm és igen, mindkettő :)

#25.

2022. aug. 21. 10:05
 29/31 anonim ***** válasza:
28as és már eleget tettél a kérésének? Azaz kinyaltál mást is rajta kívül?
2022. aug. 21. 11:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem. Elméletileg igen, gyakorlatilag nem. Tavaly nyáron lett volna lehetőségem becsatlakozni egy párhoz harmadiknak, el is engedett rá az asszony, viszont a találkozón egyedül én jelentem meg. Így azt a napot nem könyvelhettem el sikerként.
2022. aug. 21. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!