Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi hosszasan ölelgetett de nem éreztem,hogy feláll neki.Van nála valami gond? 22l
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 22:29
1/15 anonim válasza:
miért lenne? 🙄
te olyankor mindig benedvesedsz? mert én nem szoktam.
21L
2/15 anonim válasza:
Nem.
En bnomet elejen kifejezetten zavarta, hogy amikro hozzambujt akkor felallt nekem. Azt mondta mindig az jut eszebe h csak a szexre kell.
Igy inkabb peobalram visszafogni.
Nehezen ment :D
3/15 anonim válasza:
Szerinted a férfiak nem képesek uralkodni magukon? Kínos lenne hamindig minden olyan szituban felállna nekik... Szerencsétlenről meg azt hiszed impotens..:D örülnél inkább hogy nem nyomta neked a farkát egyből.. hihetetlen h 22 évesen itt tartasz
4/15 anonim válasza:
3.
Végül is ez az oldal arra van hogy a sok f*szságot megkérdezd :D
5/15 Á.Zoli válasza:
Hogy és milyen szituban ölelgetett? Romantikáztatok? Nem minden esetben lesz okvetlen merevedés...
6/15 anonim válasza:
Apukád volt? Akkor nem gáz:DD
7/15 anonim válasza:
A pénisz nem mindig merevedik olyan könnyen. Van akinek ennyi elég, van akinek nem elég ennyi. Van akinek néha elég, néha nem.
8/15 anonim válasza:
Nem gáz. Az viszont igen, hogy egyes válaszadók szerint örülnöd kéne...
9/15 anonim válasza:
Szerencsére a pénisz nem így működik, hogy ennyitől felálljon. Azért többet kell dolgozzatok, hogy felálljon. F
10/15 anonim válasza:
bakker, itt senki nem volt kamasz? vagy ilyen magasra tette a poresz az ingerküszöböt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!