Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ha részegek vagytok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha részegek vagytok, bármilyen lánnyal ölelkeztek hosszasan, illetve megfogjátok a mellét, vagy némi szimpátia azért szükséges hozzá?

Figyelt kérdés
2018. aug. 11. 03:39
 1/10 A kérdező kommentje:
...már akire jellemző az ilyen viselkedés.
2018. aug. 11. 03:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ittasan bátor leszek, ezért megölelek bárkit ha látom rajta hogy nem fog/tud/akar megverni.

Fogdosni nem fogdosom, azért az tahóság, én ittasan is úriember maradok. Vagyis próbálok az maradni...

Az ölelés időtartama kimerül max. 3mp-ben.

2018. aug. 11. 03:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Részegen se szoktam ezt tenni, bár nagyon régen voltam részeg is és valószínű nem is nagyon leszek már.

De ettől függetlenül nagyon sok lánnyal csinálnám, mármint az ölelkezést. A mellüket nem fognám meg, más testrészeiket igen.

2018. aug. 11. 03:52
 4/10 A kérdező kommentje:
3 helyett inkább olyan 20 másodpercre kell gondolni. (Azt azért jó olvasni, hogy a fogdosás nem annyira általános jelenség.:D)
2018. aug. 11. 03:55
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
Kizàrólag baràtnőmet, meg a pàrnàt ölelgetem....részegen is.
2018. aug. 11. 06:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Idegeneket soha még ha bejön akkor se. Csak akit ismerek.
2018. aug. 11. 06:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Én részegen se nagyon szoktam ölelkezni. Se lányokkal, se haverokkal. Sokan azt hiszik, hogy milyen extrovertált személyiség vagyok, pedig az csak a látszat. Valójában nagyon zárkózott vagyok, és nem szeretem a testi kontaktust az emberekkel. Az esetek 90%-ban sok mindennek kell történnie, hogy valakit elég közel engedjek magamhoz ahhoz, hogy ne rázzon ki a hideg, hogy ha hozzám érnek. Ez persze nem valami irányított dolog.

Ettől függetlenül részegen néha meglepően könnyebben tolerálom. Azt sem tagadom, hogy részegen néha olyan dolgokra vagyok képes amikre józanul soha. Pl. 40 perce ismert lánnyal biztos nem smárolnék józanul és egyszer arra is volt példa, hogy olyan voltam amit írtál. Utólag belegondolva botrányos voltam. De akkor részegen fel sem merült bennem, hogy borzasztó amit teszek, illetve, hogy ne akarná, hogy azt tegyem amit. Mentségemre szóljon, hogy nem szólt semmit és nem tolt el sem. Teljes passzivitásban volt és nem azért, mert olyan félszeg lány lett volna aki sokkot kap és nem mer szólni. Mást már simán vágott ilyenért pofon. Nem igazán értettem, hogy nálam miért nem tette. Én akkor kb. egy kutya szintjén voltam és már olyan undorító ösztönlénnyé váltam, hogy lassan ott helyben egy kocsma közepén képes lettem volna magamévá tenni és egy másodpercre nem villant be, hogy esetleg visszafele nem így lenne. Egy kutya ilyeneken nem gondolkozik:D De ez egy nagyon egyedi eset volt. Soha még csak hasonló se történt ezen kívül. Az a lány valahogy olyan brutális ösztönös vágyat ébresztett bennem, hogy szinte felfoghatatlan. Viszont azért is elképesztő, mert nálam a vágy és az érzelem kéz a kézben jár. Annál a lánynál nem nagyon voltak érzelmek sem és mégis ilyen szintű dolgot hozott ki belőlem és nem csak annál az egy esetnél, máskor is csak akkor tudtam kontrollálni magam

2018. aug. 11. 06:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Az alkohol gátolja a homloklebeny működését, márpedig a homloklebeny felelős a viselkedésünkért, pl. azért, hogy mit érzünk helyénvalónak, illetve szégyellni valónak. Ha a homloklebeny nem működik megfelelően, akkor az ösztönök gátlás nélkül előtörnek. Ezért van az, hogy a részegek mindent kimondanak, és úgy viselkednek, olyanokat tesznek, amit józanul sose tennének, például elveszítik a szégyenérzetüket.
2018. aug. 11. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon részegen sem teszek ilyet! Nekem mindenképpen kell a szimpátia is!
2018. aug. 11. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, bár józanul sem félek az öleléstől, nyilván bátrabb az ember illetve ha van bennem piesz akkor nem variálom túl hogy most mit is akar vagy utána fog-e még valami történni akkor a pillanatot élem át és elfelejtem ami körülöttünk van. Fogdozni nem, főleg nyilvánosan nem, csak ha kettesben vagyunk és ő is érzékelteti hogy nem lenne ellenére picit mozdítja mondjuk a kezem.
2018. aug. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!