Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,ti szerintetek jó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,ti szerintetek jó az ha egy pasi nagyon hosszasan nyalja a puncitok?

Figyelt kérdés
Nálam szerintem ez már fétis,ugyan is képes vagyok akár fél vagy háromnegyed órát is puncit nyalni!Egyszerűen imádom!
2022. júl. 1. 08:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%
Nem szeretem a hosszú nyalást, de igazából a rövidet sem gyakran igénylem.
2022. júl. 1. 11:34
 12/31 anonim ***** válasza:
A hosszú idő nem jelent egyet az élvezettel. Volt már olyan fiú, aki szintén próbálkozott akár fél óráig is, de nem jól csinálta, vagy semmit nem éreztem vagy már inkább kellemetlen volt.
2022. júl. 1. 17:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

A jó nyalást imádom, szerencsére volt benne sokszor részem, de amikor nagyon fel vagyok izgulva arra vágyom, hogy jól megdugjon, az eddigi partnereim ilyenek. Persze volt, hogy élvezésig nyalt és utána dugtunk, azt is élveztem.

N

2022. júl. 1. 18:16
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Adj Uram egy ilyen pasit!

Nekem nagyon tetszene.

2022. júl. 1. 23:20
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
#14-es, csak alkalmiban tudok ilyet vállalni :)
2022. júl. 2. 02:19
 16/31 anonim ***** válasza:
19%

"Adj Uram egy ilyen pasit!

Nekem nagyon tetszene"

Ez egy kamus. Sosem nyalt még! Főleg nem jól🤣🤣🤣🤣

2022. júl. 2. 19:45
 17/31 anonim ***** válasza:
Egyetertek a 13mas hozzászólóval😊
2022. aug. 20. 10:24
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#17 Köszönöm szépen, jól esik, tisztában vagyok magammal, az is jó, amikor visszajelzést kapok. 😊

2022. aug. 20. 10:38
 19/31 anonim ***** válasza:
18 as, én is nő vagyok de megértelek.A pasik többsege nyal de nem elég kitartoan és nem mindegyik jól.Nekem 1 volt aki sokáig tudta és élvezésig nyalt😃😃
2022. aug. 20. 12:45
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#19, valamiért tudtam, hogy nő vagy, jók a megérzéseim, intuitív is vagyok. Ettől függetlenül is jól esett a visszajelzésed. Akikkel eddig együtt voltam, szerencsére tudtak, az már más kérdés, hogy akkor épp milyen hangulatban, de ezt tudod jól te is, sok mindentől függ, hogy tudsz-e élvezni ettől. Ha rá vagyok hangolódva, felizgulva, elég hamar élvezek is és jó lucskosan, vis néha összejön a squirt, de ekkor nem látványos, hisz közben nyal, de mondta eddig 2ő is, hogy nem győzte nyelni. És úgy sokkal jobb, amikor nyal és ujjaz, punciba és van, mikor popsiba is és sokkal nagyobb az élvezésem is. Szó szerint szorítok, volt, hogy egy ujjal is elég volt.

😃😃

2022. aug. 20. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!