Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok itt privátban beszélgetni? Lehet még? Hosszabb levelezés is ki szokott alakulni?
Figyelt kérdés
Korotok, nemetek?2022. jún. 29. 12:34
22/31 anonim válasza:
Szoktam,csak sok fèrfi kètelkedik ,nő vagyok vagy sem. Itt ilyenkor már nincs kedvem magyarázni semmit. 34l
23/31 anonim válasza:
#22 Beszélgettem pár ilyen nővel itt aki pont ezt passzolta mit te, meg mindig képet kérnek, szóval megértem.
25/31 anonim válasza:
20/23 vagy 20,gondolom egy ugyanaz vagy. Ès fèrfi.ha jol sejtem Èn nem kèrtem soha hogy akár rám irjon bárki,vagy èn irnèk rá,vagy fotot sem kèrek. De tőlem kèrnek fotot a legtöbb . Van vèlemènyem ès ha ezt az adott emberrel meg lehet beszèlni akkor mièrt ne beszèlnèk vele.
26/31 anonim válasza:
Szoktam, de többnyire pár üzenetváltás után véget ér a dolog. Nem könnyű olyat találni, akivel neten keresztül megtalálja az ember a közös hangot. Szexuális tartalmú beszélgetésekhez is kell egy fajta értelmi szint.
Vannak kellemes esetek is, amikor hosszan fennmarad az érdeklődés, de ez a ritkább. Velük akár heteken, hónapokon keresztül is tart a levelezés. És még akkor sem biztos, hogy az eredeti témánál maradunk/szex/, van, hogy teljesen más felé kanyarodunk el és úgyis érdekes marad.
27/31 anonim válasza:
Előfordult már, hogy volt hosszabb beszélgetés is, de több az unalmas :D főleg, ha írni se tud szegény. 21N
28/31 anonim válasza:
Ezek után bátran irhat nekem egy bp-i hölgy. F48
29/31 anonim válasza:
Volt jopár de általában ha más platformra váltottunk /face e,mail stb/ rendszerint megszakadt rövidesen....
30/31 anonim válasza:
Néhány üzenetváltás volt a legtöbb (40 F), inkább szerintem a lassúsága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!