Valaki barátkozni, beszélgetni? 25L
Előre leszögezném, hogy a kérdést nem társkeresés céljából írom ugyanis van párom. Ha ellenkező nemű (férfi) ír nekem azt arra kérem, hogy tartsa tiszteletben a párkapcsolatomat!
Rólam:
25 éves nő vagyok. Bács-Kiskun megyében élek. Szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, sétálni, görkorcsolyázni és programokra menni. Bármilyen programra szivesen megyek, de főleg a koncerteket szeretem. Még a szüleimmel élek egy kis faluban. Tanulmányaimat tekintve érettségim van és egy irodai titkár szakmám, de szeretnénk majd még 1-2 tanfolyamot elvégezni, hogy több szakmám is legyen. Szeretek mindenféle állatot kivéve a bogarakat és a hüllőket. A pókoktól szinte már fóbiám van. Kedvenc színem a piros és kedvenc ételem a spagetti meg a gyros.
Bármilyen nemű és korú emberrel szivesen beszélgetek és barátkozom. Előfordul, hogy ritkábban írok vissza itt a gyakorin. Ezért kérlek ne haragudj. Bármilyen témáról beszélgetek.
További szép napot mindenkinek!
Kapcsolata van szüleivel él és kedd este gyakorira jön fel ismerkedni és tartsuk tiszteletbe.
Tudod amúgy mit csinálsz vagy most álmodsz valamit?
ha szeretnél írj
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!