Van kedve valakinek beszélgetni, barátkozni?
25/L vagyok és tényleg csak barátkozni, beszélgetni szeretnék, mert van párom, szóval nem társkeresési céllal írom ki a kérdést.
Rólam:
25 éves nő vagyok. Bács-Kiskun megyében élek egy kis faluban. Városok amelyek közel vannak hozzám: főleg Baja és Kalocsa, de Szekszárd és Pécs sincs messze. Szeretek olvasni, biciklizni, filmeket nézni és zenét hallgatni. Kedvenc színem a piros. Nagy állatbarát vagyok, de főleg a kutyák a kedvenceim meg a nyulak. Bogarakat nem szeretem a pókoktól szinte fóbiám van. Kedvenc ételem a spagetti. Nem kedvelem a cukros üdítőket kivéve a kólát, de főleg vizet szeretek inni meg a turmixokat is kedvelem. A karantén alatt felszedtem pár kilót amikkel most küszködök és pár hete igyekszem bevezetni az életembe a rendszeres mozgást meg egészségesebb életmódot egyelőre több-kevesebb sikerrel. Inkább introvertáltnak mondanám magam, de szeretek rendezvényekre járni és programokat csinálni, sétálni, beülni moziba és néha a bulikat sem vetem meg. Túrázni abban az esetben szeretek, ha nem túl hosszú a táv amit meg kell tenni.
Ha valóban csak barátkozni, beszélgetni szeretnél és még van kapacitásod, akkor írj.
29F vagyok.
Beszélgetni szívessen!
Párt én sem keresek!
Erre vannak jó helyek biciklitúrákhoz és kiránduláshoz is! Így hogy közel a Duna part is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!