Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek az ellen hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen hogy elmúljon ez a rohadt érzés?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akihez nem tudom , hogy miért de veszettül vonzodom szexuálisan, sokat fantazialok róla, hogy rávetném magam, egymásnak esnénk meg ilyenek. Nagyon utálom magam emiatt mert férjnél vagyok.

Nem is ismerem szinte a pasit,csak köszönő viszonyban vagyunk, és nem annyira az esetem, teljesen más is mint én.Sosem voltam még így mióta férjnél vagyok, és ez nagyon nem vall rám, visszahúzódóbb a természetem is.

2022. jún. 28. 19:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem talalkozok vele olyan húde sűrűn.

Nekem pultom pont arra néz ahol ő szokott lenni,nem egész nap de elég sokszor. Szóval annyit tehetnék, hogy leszámolok.

Az utóbbi időkben kb alig láttam, másfelé tették. Azt hittem elmúlt a dolog,de 2 napja újra arra van amerre én , és bumm ,amikor először észrevettem próbáltam nem tudomást venni róla,de kb 1 fél napig tartott.

2022. jún. 28. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is ez volt, már kezdtem szinte begolyózni. Aztán a covid miatt alig láttam, szinte fél évig egyáltalán. Akkor elkezdtem kigyógyulni, legalábbis azt hittem.

Utána amikor újra összekerültünk, megint nagyon durván elkapott az érzés.

Nem mondom, hogy ez biztosan a legjobb módja a dolgoknak. Viszont nekem bevált, csináltam már máskor is. Addig beszélgetek/ismerkedek valakivel, amíg egyszerűen fel nem cs.szi az agyamat. Ez nálam bevált többször is, de megértem, ha másnál nem működik. Abban az esetben viszont nem tudom, mi van.

2022. jún. 28. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos előfordul, kerüld. Idővel jobb lesz,csak ne lépj vele semmi beszélő viszonyba vagy ilyesmi!
2022. jún. 28. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
Hogy néz ki?
2022. jún. 28. 21:46
 15/17 anonim ***** válasza:
De ez miért baj??
2022. jún. 29. 01:58
 16/17 anonim ***** válasza:
95%

Ja, bocs, látom... mert férjnél vagy.

A házasságodban minden rendben? Mert általában akkor szokott ez lenni, amikor valami azért hibádzik. Egy boldog, szerelmes ember nagyon nehezen érez ilyet.

2022. jún. 29. 01:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
El lehet kerülni az illetőt, én is ezt teszem évk óta pasiként, bár félek, hogy egyszer majd nem bírok magammal… főleg, hogy feleségem erőlteti sokszor hogy találkozzunk, mert neki barátnője… én meg alig bírom magam a jelenlétében ráadásul biztos vagyok benne, hogy kölcsönös, mert gyakorlatilag szikrázik a levegő ha egy helyen vagyunk.
2022. júl. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!