Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen hogy elmúljon ez a rohadt érzés?
Van egy férfi akihez nem tudom , hogy miért de veszettül vonzodom szexuálisan, sokat fantazialok róla, hogy rávetném magam, egymásnak esnénk meg ilyenek. Nagyon utálom magam emiatt mert férjnél vagyok.
Nem is ismerem szinte a pasit,csak köszönő viszonyban vagyunk, és nem annyira az esetem, teljesen más is mint én.Sosem voltam még így mióta férjnél vagyok, és ez nagyon nem vall rám, visszahúzódóbb a természetem is.
Nyilván összeillő immunrendszer van.
De azért ember az ember, hogy egyrészt okos legyen, másrészt tudjon uralkodni magán.
Én férfiként voltam hasonló esetben. Nős vagyok, és valami irgalmatlan módon meg akartam dönteni egy kolléganőmet. Nem tudom kifejezni, mennyire vágytam rá.
Nekem az segített, hogy megismertem jobban... már nem lennék vele semmi pénzért. "szép, szép, de otthonra nem kéne" állapot fogott el. Belső értékekben egyszerűen nincs senki a feleségem felett.. Lehet egy nőnek jobb melle, jobb feneke, stb. Ilyen teljes csomag, mint amilyet kifogtam, nincs másik. Szóval: keresd a hibát benne. Hidd el, meg fogod találni, senki sem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!