Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm vibrátor függő lett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm vibrátor függő lett?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2éven át csodálatos volt a szex. Velem vesztette el a szüzességet és együtt gyönyörűen megtanultuk mi a jo a másiknak szinte nem volt olyan együttlét hogy ne élvezett volna úgy hogy bele remeg. Viszont úgy egy fél éve kitalálta hogy használjunk még segéd eszközöket, az ötlet nekem egy kicsit furcsa volt hogy most szeretkezés közben ilyen műanyag szarokkal szórakozunk de úgy voltam vele hogy ha neki attól még jobb lesz akkor miért ne. Viszont utána rá nem jellemzően elkezdett napi rendszerességgel alkalmazni a vibrátor valamint a csiklo vibrátor és jelenleg ott tartunk hogy én ezek nélkül nem is tudok nála orgazmust elérni. Mit lehet tenni így? Vagy már annyira megszokta azt az érzést hogy anélkül soha nem is fog neki menni? 20f

2022. jún. 28. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg már tulzottan megszokta.
2022. jún. 28. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha te megkóstolsz egy finom kaját ami nagyon ízlik akkor utána a többit már nem fogod kívánni? Játékszer ami feldobja az együttléteket és jó neki akkor mi a problémád? Gond akkor lenne ha a közös szex helyett is csak a vibrijére vágyna.
2022. jún. 28. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ezeknek az intenzitása kábé 3x akkora mint amit emberi testrészekkel el lehet érni. Van egy vibrátorom, amitől egy olyan lány is el tudott élvezni akinek életében nem volt orgazmusa, pedig partnere volt pár, azt sem tudta mit kell éreznie/engednie. Az exem általában 20 másodperc alatt elment tőle. Ezzel versenyezz a kis nyelvecskéddel... :D

Szóval ezeket limitálni kell. Én megmondtam neki, hogy havi 1x keményen megkínzom vele, edginggel, kötözéssel, bármivel spékelve, de annál többször nem fogjuk használni, akárhogy rágcsálja a fülem. Neked is ez kellene. Legyél férfi az ágyban (is).

2022. jún. 28. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer vett a párom nekem egy nagy dildót. Nagyon élveztem élveztük de aztán aktus után besértődött hogy ő nem elég nekem akkor. Ez nem igaz, szerintem a párodnál sem kell ettőo tartanod. Játszatok!
2022. jún. 28. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Inkább élvezd te is, hogy fejlődik, jobb és jobb lesz neki a szex, még akkor is ha kell kis segítség. Ez jó dolog, sokan inkább megelégednek a közepes élményekkel, mert "durci" van a másiknál.

Az én párom is imád cuccokat használni, és egyre nyíltabb, bevállalóbb, jobb lett a szexben. És egyáltalán nem jelenti, hogy nem kíván és nem tudom csúcsra juttatni egyedül, de így neki kielégítőbb, ha kombinálunk mindent. Sokkal jobb a szexuális életünk mint kapcsolatunk elején és főleg nála van hatalmas változás. Kapcsolatunk elején fedezte fel, hogy ő képes az orgazmusra, hiába volt kapcsolatban előtte és most már ott járunk, hogy megfelelő előkészülettel squirt is megy neki. És ehhez kellettek a segédeszközök segítsége, mert sokat segített neki megismerni a gyönyöröket. Pl fiatalon ő egyáltalán nem maszturbált, most már igen, simán. Jó lesz az, nem kell féltékenynek lenni

2022. jún. 28. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Most kéne neki úgy egy hónap megvonás belőle
2022. jún. 28. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Őszintén kívánom neked, hogy ez legyen a legnagyobb probléma az életben, amivel dűlőre kell jutnod.
2022. jún. 28. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Sokkal intenzívebb a vibrátor, mint a hagyományos szex, ezt én is észrevettem magamon, hogy sokkal nehezebben mentem el. Kicsit hanyagoltam a vibrit, minden helyrezökkent.
2022. jún. 28. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!