Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, ti örülnétek egy ilyen karácsonyi ajándéknak az egyik (legjobb) fiú/férfi barátodtól?
Ti örülnétek ha Karácsonyra (poénból) kapnátok egy vibrátort, abban az esetben, ha...
- nincs párotok és már nem is akartok egy jó darabig kapcsolatot / szeretnétek, hogy legyen valaki, de mégsem alakul kapcsolat
- nem éltek aktív szexuális életet
- saját bevallás szerint nem masztiztok ?
nagyon rossz ötlet
ha nő lennél, akkor elmenne, de így csak arra utalsz vele, hogy megdugnád
Hát én nem javaslom. Lehet megváltozik a véleménye a kapcsolatotokról.
Pláne hogy nem is maszturbál. Mintha egy kopasznak vennél fésűt
ez nagyon függ a barátságtól és a két személytől. Nekem mindig is voltak lány barátaim, még több is mint pasi és volt olyan barát, akivel nagyon nyíltan beszéltünk a szexről, sőt, voltunk még együtt szexboltban nézelődni/vásárolni. Neki pl simán vettem volna vibrátort, ha nem tudtam volna, hogy van neki.
Amúgy a poén az, hogy megveszed, megkapod a "mitképzelsz" dumát, de elég esélyes, hogy azért nem dobja ki és ha egyszer olyan napja van, akkor kipróbálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!