Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban élők, swingerek! Szoktatok a párotokon kívül mással csókolózni?
7: hát én eddig bármelyik swingerben voltam, csókot láttam, amikor már a pasi oda kerül, hogy megdughatja a nőt, akkor simán lesmárolja. Hallottam már, hogy valakinek csók tabu, de nagyon kevésnél. Amikor kezdők voltunk, akkor nekünk is volt ilyen, hogy talán csók nem, de amikor oda kerültünk, hogy beleéljük magunkat, ellazulunk, engedjük, hogy történjenek a dolgok és csak sodródunk az árral, akkor mindig van valaki, aki smárolni kezd és akkor beindul minden. De mondjuk mi sosem kezdeményezzük, szóval a csók az az intim határ, amit nehéz egyensúlyozni.
Ami viszont vicces és már nagyon sokszor láttam bulikon, hogy egy kósza szopás sokkal könnyebben belefér, mint egy csók.
Azt mondanám szopás, csók, dugás.
Ez tök furcsa, ha tapasztalatlan csajokat kérdeznél senki sem mondaná, hogy szopás hamarabb jön, de a klubbokban valahogy egy orál (nyalás vagy szopás) sokkal hamarabb jön mint bármi más. Főleg többesezésnél, abban az ember simán benne van, nők is férfiak is, hogy mondjuk leszopjon/kinyaljon valakit kicsit, aki picit bepróbálkozik, hozzátok csapódik, minthogy engedd hogy bármi más történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!