Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/Lanyok! Ti mennyire izgultatok az elso csok es szex elott?
Első csók előtt nagyon (leginkább azért mert egészen öreg voltam és tapasztalatlan). De jó volt.
Első szex előtt már nem, addigra már összeszoktunk. (Addigra már egy ideje volt orál meg hasonlók)
Ha nem csak a dugást számítod szexnek, akkor csak az első meztelenkedés előtt izgultam kicsit. (Leginkább a borotváljam-e le teljesen/ tetszeni fogok-e neki stb szorongás volt) Első szopás stb előtt egyáltalán nem.
(mind 20 éves koromban történt)
L
Első csók előtt nem volt időm izgulni, mert a csaj olyan hirtelen lesmarolt, hogy időm se volt még levegőt venni nem hogy izgulni :D
Szex előtt szintén nem, mert egy még vadabb csajhoz mentem aludni (én csak alvást terveztem), feküdtunk az ágyba a csaj forgolodott, mint egy tornádó és mikor felalomba voltam bejelentette, hogy szex lesz, szépen felállította és rault. Szerintem szerencsés voltam, hogy így jött össze mindenből az első :))
Éljenek a vad ribik, azóta se kellenek normális csajok, majd talán később.
Az első csóknál bénáztam, de a lány már gyakorlottabb volt! / kicsit restelltem/
A szex egy szórakozóhelyi ismeretségből jött össze, egy pár évvel idősebb már házas Hölggyel. Csodás éjszaka volt. Azóta is istenítem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!