Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikus, biszex nők, lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, biszex nők, lányok! Ti izgultatok első alkalommal?

Figyelt kérdés

Amikor először voltatok nővel, milyen volt? Nem féltetek előtte?

Én még soha nem szeretkeztem semmilyen nemű emberrel és olyan fura érzés ebbe belegondolni. Sajnos nem vagyok az a fajta, aki könnyen feloldódik és lazán megy neki a testi érintkezés.

19/L/L (légyszi, ne írjatok privit; egyelőre még nem akarok ismerkedni)

2015. ápr. 13. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a volt barátnőmmel nem egyből szeretkeztünk, folyamatosan "lépegettük a szinteket", így mire odaértünk már kellően oda tudtuk adni magunkat a másiknak, bizalommal. Nekem sem könnyű a testi érintkezés, ezért örültem ennek, mert egyre inkább el tudtam magam engedni. Az együttléttel nem vártunk sokáig, ha úgy vesszük, a kapcsolat kezdetétől, viszont minden gátlástól megszabadultunk addigra.

18l

2015. ápr. 13. 22:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Talan egy kis onbizalomra lesz majd szuksegem. :)
2015. ápr. 13. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első leszbi élményem nagyon spontán történt, nem volt időm izgulni, na meg ittunk is előtte néhány pohárka bort, az némileg oldotta a hangulatot. Tulajdonképpen minden jött magától, persze kicsit bénáztunk az elején, de aztán belelendültünk és utána már minden ment simán.

Második alkalommal egy másik lánnyal voltam, vele előre megbeszéltük hogy akkor itt és itt ez és ez fog történni, na ott már nehezebben oldódtam de végül ott is belerázódtunk a dologba.

Nyugi, tök normális, hogy izgulsz, pláne ha még nem volt semmilyen szexuális élményed, viszont felesleges ráparázni. Mi a gond a testi érintkezéssel? Miért gondolod, hogy nehezen menne?

N23

2015. ápr. 13. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Olyan csaladban nottem fel, ami eleg alszent es prud, hogy ugy mondjam. Es nagyon sokaig eleg visszahuzodo voltam (most mar azert van valamennyi onbizalmam).

Valamiert mindih is nehezebben ment a testi erintkezes. A legjobb baratnomet (nem szerelem) soha meg nem oleltem, pusziltam, a kezet se fogtam meg.

2015. ápr. 13. 22:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az önbizalom nagyon fontos, illetve az, hogy elfogadd magad úgy, ahogy vagy. Mondhatni ez a kulcsa az egésznek. A testi kontaktus nagyon jó dolog, amikor a bőr a bőrrel érintkezik, rengeteg pozitív hatása van a testre és lélekre egyaránt, ne félj ettől az érzéstől. Megérdemled. :) Persze, mindannyian mások vagyunk, valaki bújósabb, valaki kevésbé, de azt gondolom, hogy mindenkinek szüksége van rá és mindenkinek jól esik.
2015. ápr. 13. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
első alkalomnál mindketten heterok voltunk.csak a barátnőm nálam aludt,és az ágyban beszélgettünk a szexről,aztán tapi,csók,és így tovább.Nem izgultunk.Élveztünk. L
2015. ápr. 13. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot. Fejleszteni fogom az onbizalmam. Es ha bedobok egy kis sziverositot, az sem arthat. :)
2015. ápr. 13. 23:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!