Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden olyan férfi sikertelen a nőknél, akik idősebb korukban a szüleikkel élnek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 23:42
11/15 anonim válasza:
Jaj igen jön a "nőknek csak pénz kell" kártya. :) Nekem volt olyan párom 2 is, akik az anyjukkal éltek huszonévesen egy panelba. Mind a kettőt egyedül nevelte az anyja, nem voltak jó anyagi körülmények. És tudod mennyire érdekelt? Semennyire. Mind a két srác tanult hogy tübb legyen, az egyikük el is tudott költözni 26 évesen otthonról miután az egyetem után lett munkája. Baromira nem a pénze számított meg az hogy hol lakik. 4 évig voltunk együtt, abból olyan 3,5 évig az anyjánál élt, de láttam hogy ő is tesz ellene, hogy küzd, meg mindenek előtt egy normális szerethető férfi. Ennyi.
13/15 anonim válasza:
Ez nem igaz.Mondjuk 30+ felett már gáz..Diplomával 25+ felett..
14/15 anonim válasza:
Ó, ha tudnád barátom... én a harmincas éveimben járok, szülővel élek, egy ideje munkanélküli vagyok aminek lelki- és krónikus testi betegség áll a hátterében (aminek kezelése napi szinten megterhelő és körülményes). Ez előbbi miatt le is fognak százalékolni, de mégis találtam egy szerető társat mindeközben. Nem tudom, hogy oldjuk meg a jövőt. Abból éldegélek amit az évek során összespóroltam. Barátnőm ennek tudatában nem is engedi, hogy drágább ajándékot vegyek pl. szülinapjára pedig megtehetném. Én is próbáltam társkeresőzni és kb. a kutyának sem kellettem, amitől olyan depressziós lettem, hogy IBS kialakult a már meglévő dolgokon túl. Ehelyett megismertem egy nőt, akiről azt hittem csak az álmaimban létezik és minden nyavalyámmal együtt elfogad és szeret. Hosszas, de remélem kielégítő válasz a kérdésedre.
15/15 anonim válasza:
Ez megint a napiincel lesz, fölösleges neki nagyon válaszolgatni.
A jó válaszok már megvannak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!