Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a lenti tangás seggről?
Egy tinderes csaj küldte, azon gondolkodom, hogy vajon kerek-e a popsi, vagy csak jó szögből lett fotózva? Vélemény?
(Ne írj privátot, nincs több kép)
Köszi a válaszokat!
#21 már nem azért a 2 forintért, de eléggé érdekelne, hogy egy olyan képről, ahol csak a segge látszik a csajnak és konkrétan semmi más, te mégis miből állapítottad meg, hogy “lepukkant”?:DD vagy csak trollkodsz itt mi.. az, hogy a segge lapos egy dolog, lehet benne igazság, de megfigyeltem már, hogy ide 30 éves szüzek és/vagy ronda emberek járnak leszólni a náluk sokkal jobban kinéző egyedeket.
Egyébként egyáltalán nem lepukkant, biztos vagyok benne, hogy nálad 100x jobb.😉
Kedves kérdező. Ne vedd komolyan a válaszolókat. Örülnének ők ha ilyen segget láthatnának élőben. Max ha fizetnének érte de arra meg nincs lóvéjuk.
Most komolyan mit várnak, hogy Peter Coulson készítse a fotókat vagy a Nánási Pali?
23. proli a gyárból mi? Ja véletlenül nem te vagy az kesapa. :)
Pl. azért mert a "lepukkant" messze áll ettől a képtől, és ezen az pont nem látszik, hogy "Elég gyenge", még ha az is.
Szerintem ez nem egy fullos segg.
Nem mutogatnam.
Nem tett erte semmit, h jobb legyen az atlagnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!