Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ki mondott először véleményt a péniszetekről?
Az elso baratnom, mivel o latta legeloszor es azt mondta hogy vastag. Nyilvan hosszusagra nem nagy, azt magamtol is tudom de o azt mondta hogy vastagnak szamit.
31F
Miért kell róla véleményt mondani?
Mint valami kiállítási tárgyról
Egyike az olyan dolgoknak, amit a természet adott, olyan amilyen. Nem a ti érdemetek, hogy milyen és mekkora
Utolso: miert ne lehetne?Foleg dicseretet? Nekem nokent kb akarhanyszor latja a parom mindig elmondja, hogy (szerinte) milyen gyonyoru a cicim, akkor szerinted ezt sem kellene, mert nem en tehetek rola?
Vagy ennyi erovel remelem egy viragra sem mondod, hogy szep, mert az sem az o erdeme, meg egy varangyos bekara sem mondod, hogy mennyire csunya, mert hat nem tehet rola. Az eletben baromira sok mindent a termeszet adott es szabalyoz, eddig nem tudtam, hogy azokrol nem lehet velemenyunk :DD
Egy kis csajt a meló helyen már régen fűztem, amikor feljött hozzám és dugásig jutottunk, akkor amikor meglátta az álló farkam azt mondta, hogy "hú ez jó vastag", gondoltam akkor most nagyon megduglak, hát tényleg nehezen ment be neki eleinte, de finom voltam, a szex végér már viszont úgy kitágult, hogy mondom még kevés is lesz neki.
Szex után azt mondta, hogy "de jól megdugtál, nem dugott még így meg senki".
Egyébként csikló orgazmusos csaj volt, kézi csikló izgatással tudott elélvezni, de dugni is szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!